Mai Multe Imprimante Noi la Canon in 2014!

canon_ip6700d

Imprimante Multifunctionale

Canon a introdus mai multe modele noi de imprimante săptamană trecuta la CES, in Las vegas. În timp ce cele mai multe sunt upgrade-uri generale pentru modelele anterioare, există două imprimante de birou de format mare, la prețuri accesibile pentru utilizatorii individuali și firmele mici, care au nevoie la documentele de ieșire de o hârtie mai mare in dimensiuni. În plus, există, de asemenea, o nouă imprimantă laser din seria ImageClass Canon.

ip8720_as_front_sample-650x433-c

Pixma iP8720

PIXMA iP8720 este o imprimantă de format mare, de 13 x 19 inci, care utilizează șase rezervoare de cerneală pentru o rezoluție maximă de 9600 x 2400 dpi. IP8720 se doreste a fi de folos pentru un utilizator individual care doreste să imprime fotografii mari sau proiecte artizanale pe bază de fotografii, și la 300 de dolari, este mult mai accesibilă decât modelele din seria Canon Pixma Pro – să nu mai vorbim ca sunt mai compacte și mai ușoare. Pentru mediul de birou, avem PIXMA iX6820. Această imprimantă de format mare, foloseste în schimb, cinci rezervoare de cerneală, din moment ce foloseste la a printa text și grafică, nu pur doar fotografii (un cartuș negru de mare randament poate fi ales ca opțiune). IX6820 se vinde pentru 200 de dolari.

În seria de multifuncționale PIXMA, avem MX532 ($ 150) și MX472 ($ 100). Ambele au caracteristici -office -friendly, cum ar fi alimentare automată a documentelor și fax, în plus față de, imprimare cu cerneală in culori pentru grafică și fotografii. Canon ne-a spus că ambele modele sunt la fel ca și predecesorii lor, MX522 și MX452, în termeni de performanță și caracteristici. Diferența fiind suportul pentru platforma de soluții de imprimare MX532, care vă permite să imprimați prin soluții de cloud și site-uri de social media, cum ar fi Dropbox, Facebook, Twitter, Flickr, Picasa, Evernote, Photobucket, precum și prin serviciul “ImageGateway” de la Canon. MX472 are introdusa conectivitatea wireless, dar nu si PPS (Pixma Printing Solutions – downloadabil in Google Play).

Imprimante cu suport wireless

Cat despre, Selphy CP910, numele nu face referire la tendința populară de ati face propria fotografie, ci este numele seriei Canon pentru imprimante foto compacte portabile. Aceste imprimante folosesc cartușe care conțin o cantitate finită atât de cerneală cat și hârtie. Ce este nou la CP910 este suportul wireless pentru camere video și smartphone-uri, prin intermediul Wi – Fi. Utilizatorii de smartphone-uri pot utiliza aplicația Easy-PhotoPrint (in iOS și Android) pentru a imprima fotografii, dar există, de asemenea si soluția old-school de a conecta un cablu USB sau introducerea unui card SD. Puteți adăuga, de asemenea, propriile nuanțe creative la fotografii înainte de imprimare, editandu-le pe ecranul LCD al imprimantei.

cp910-bk-straight-650x433-c

Selphy CP910

Imprimante Ieftine

În cele din urmă, avem imprimanta ImageClass LBP6030w. Nimic special aici, dar dacă sunteți în căutarea unei imprimante laser, alb-negru, accesibila pentru biroul dumneavoastra sau ca o imprimanta secundara la domiciliu, aceasta costa doar 159 dolari. Se imprimă până la 19 de pagini pe minut și are o capacitate pentru 150 de coli. Există Wi – Fi wireless pentru conectarea la o rețea, dar nu are suport pentru celelalte caracteristici Wi – Fi găsite la imprimantele PIXMA.

Alte imprimante Wireless si mai multe informatii despre imprimantele anului trecut la Cartridge Service Cluj. Va asteptam!

5 thoughts on “Mai Multe Imprimante Noi la Canon in 2014!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.