Imprimanta ieftina HP Deskjet Ink Advantage 5525

Imprimanta ieftina HP Deskjet Ink Advantage 5525, All-in-One Review… HP a fost întotdeauna printre primele rânduri în termeni de solutii de imprimare si în primul rând cu imprimante cu jet de cerneala. HP a fost una dintre primele companii ce au îmbratisat imprimarea wireless, împreuna cu suportul pentru tehnologia Apple AirPrint. Unul dintre produsele lor “top-of-the-line” este InkAdvantage HP Deskjet 5525, o imprimanta cu jet de cerneala , care este, de asemenea, o imprimanta multifunctionala. Imprimantele inkjet tipice, de obicei, se gasesc în casele noastre si prin firmele mici, dar aceste nou val de imprimante HP promite sa livreze aceeasi calitate a imprimarii pe care o asteptati de la o imprimanta de afaceri. Ink Advantage se refera la noua tehnologie de la HP , care reuseste sa va permita sa imprimati de doua ori numarul de pagini la acelasi cost.

imprimanta_hp1

Imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 5525

Imprimanta HP Ink Advantage – Design & Specificatii

Ink Advantage HP Deskjet 5525 nu revolutioneaza cu adevarat în termeni de design. Ceea ce ai este un obiect de plastic mic si negru care seamana cu cele mai multe imprimante. HP Deskjet 5525 masoara 436 x 545 x 146 mm , care ar trebui sa fie suficient pentru o masa mica.

Dupa cum am mentionat, Ink Advantage HP Deskjet 5525 este de fapt o multifunctionala, care poate scana si copia împreuna cu îndatoririle sale de imprimare obisnuite. Se poate imprima în ambele functii si alb-negru si color, cu o viteza nominala de 22 ppm (pagini pe minut) si , respectiv, 21 ppm. Imprimarea permite, de asemenea, duplex (fata-verso).
Ink Advantage HP Deskjet 5525 include un ecran de 2.65 – inch touchscreen unde selectati imediat functiile pe care doritu sa le utilizati. Chiar daca mic, ecranul este suficient de clar pentru a prezenta continutul – permitându-va sa examinati documentele sau imaginile înainte sa le imprimati. Un port USB este prevazut la imprimanta, astfel încât sa puteti conecta cu usurinta dispozitive suportate (cum ar fi camere video, aparate foto) si sa imprimati imediat. Un cititor de card de memorie este, de asemenea, prezent.

HPDeskjet 5525

HPDeskjet 5525

Aceasta foloseste, de asemenea, HP ePrint , o tehnologie prin care puteti trimite un e-mail direct la imprimanta ( aveti posibilitatea unei adrese personale pe site-ul HP,  personalised@hpeprint.com ) si acesta se va imprima imediat. Aceasta imprimanta permite, de asemenea, Google Cloud Print în cazul în care aveti posibilitatea sa partajati imprimanta pe Cloud si în cele din urma este posibil, de asemenea si AirPrint, o tehnologie de la Apple, unde puteti imprima fara fir de la orice dispozitiv iOS ( iPad , iPhone si iPod touch ), fara un calculator. Alternativ, daca aveti un smartphone BlackBerry sau Android , puteti descarca o aplicatie de la HP pentru a obtine acelasi suport ca la AirPrint . Scanerul Ink Advantage HP Deskjet 5525 este un tip de platforma care poate suporta o rezolutie de scanare de 1200 dpi ( dots per inch ), si poate scana continut de pâna la 216 x 297 mm în dimensiune (A4). Prezenta unei functii de scanare pe Ink Advantage HP Deskjet 5525, de asemenea, îi permite sa fie si un copiator, la fel de bine. Se poate copia în ambele functii, alb-negru si color, cu viteze de pâna la 23 cpm (cópii pe minut).

Ink Advantage HP Deskjet 5525 - Panou Control

Ink Advantage HP Deskjet 5525 – Panou Control

Performante: imprimanta HP Deskjet 5525 per total

Inprimanta HP Deskjet 5525 a reusit sa treaca prin testele noastre de imprimare cu usurinta. A reusit sa mentina viteza de imprimare de 22 ppm pentru alb-negru si 21 ppm pentru color. În timp ce detaliile de imprimare sunt la nivel mediu, calitatea este chiar acceptabila. Aceasta nu va fi la fel de detaliata ca printarile laser de la HP, dar detaliile de pe documentul imprimat au fost bune, mai ales când vor fi printate folosind optiunea normala de imprimare. In modul “draft” va lucra mai rapid, dar cu detalii minime.
Imprimanta HP Deskjet 5525 functioneaza bine la imprimarea fotografiilor. Folosind hârtie normala foto lucioasa, am tiparit câteva fotografii luate cu un aparat de fotografiat profesional Nokia Lumia 920. Rezultatele au fost foarte bune, cu culorile la minim si fara suprasaturari.
Configurarea HP Deskjet 5525 Ink Advantage, fie cea cu cablu sau wireless a fost usoara, fara nici o bataie de cap, la ambele. Pentru a utiliza HP ePrint, va trebui sa va înregistrati si sa configurati imprimanta printr-o conexiune wireless. Dupa ce configurati, puteti atribui cu usurinta o adresa de e-mail imprimantei si se poate începe imprimarea imediat – de oriunde ai fi.

La pretul de 495 de lei (inclusiv transportul oriunde in tara) Imprimata HP Inkjet 5525 de la Catridge Services Cluj este o adevarata afacere cu buget mic! Va asteptam pe www.cartuse-shop.ro si va dorim Sarbatori Fericite!

1 thought on “Imprimanta ieftina HP Deskjet Ink Advantage 5525

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.