Alte “voci neoficiale” despre desktopul noului Samsung Galaxy S5

Galaxy-S5-design-concepts

Samsung a promis deja că noul smartphone Samsung Galaxy S5 va fi o abatere de la S4, și cateva fotografii lansate recent arată desktopul care ar fi fost “re-proiectat pentru noul dispozitiv”.

Cum va arata noul desktop al Samsung Galaxy S5?

Userul Twitter @evleaks, care a avut un destul de bun palmares în ultima vreme la pronosticuri, a postat noaptea trecuta niste imagini a ceea ce a spus el ca “sunt noul ecran de start al Samsung Galaxy S5“. Este din cate se pare o reminiscenta din desktopul Microsoft pentru Windows Phone precum și cumva de la cardul Google Now, iconitele fiind de aceleasi dimensiuni și aranjate unele peste altele.

BdYhAJ-CEAAVdls.jpg large

Desktopul noului Samsung Galaxy S5

Zvonuri despre Samsung Galaxy S5

În urmă cu aproximativ două săptămâni , @evleaks a postat o altă fotografie a unui ecran de start de la Samsung cu o notă prin care a declarat ca firma a explorat un nou smartphone UI. “Acea imagine a prezentat, de asemenea, în ecranul de start iconite, dar si un desktop de Android mai tradițional.
La scurt timp după acest post, Lee Young Hee vicepresedintele executiv al sectiei “Samsung mobile”, a vorbit la postul Bloomberg in timpul CES 2014, unde a declarat că societatea este pe cale de a scoate pe piata Samsung Galaxy S5 in martie sau aprilie, insă acest nou telefon va fi o abatere de la Samsung Galaxy S4.

galaxy-s5

Samsung Galaxy S5 – Concept

Din punct de vedere fizic, nu a existat o diferență mare între Samsung Galaxy S4 și predecesorul său, Samsung Galaxy S III, dar asta se va schimba odata cu noul Samsung Galaxy S5. “În general , este vorba despre afișajul telefonului și despre materialele capacului”, a declarat Lee la Bloomberg Channel.

Samsung_Galaxy_S5_render_1

Samsung Galaxy S5 Folding Device (courtesy Mobileaks)

Dacă zvonurile lansate de @evleaks sunt corecte, se pare ca o actualizare a interfetei TouchWiz al Samsung Galaxy S5 este, de asemenea, în cărți. Recent, @evleaks a postat imagini exacte ale LG WebOS TV și ale bratarii Lifeband, ambele fiind prezentate la CES 2014.

By Chloe Albanesius

5 thoughts on “Alte “voci neoficiale” despre desktopul noului Samsung Galaxy S5

  1. s545 says:

    Wow, wonderful weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The full look of your site is fantastic, as smartly as the content!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.