Cele Mai Bune Imprimante de Cumparat, in 2013!

imprimante-2013

Ce Imprimante sa Cumparam?

Adunăm in acest articol cele mai bune imprimante pentru acasă sau pentru întreprinderi mici. Credem că merită să investim timp pentru a căuta o imprimantă de înaltă calitate – altfel, documentele  pot apărea spălăcite, pozele lipsite de culoare sau strălucire, si veti obtine doar dureri de cap incercand sa manevrati un aparat ciudat si lent.

Am adunat aici cele mai bune imprimante pentru a vă ajuta să luati decizia corectă: am adunat imprimantele pe jet de cerneală cele mai vandute, care imprima si fotografii uimitoare, totodată si imprimante mai serioase totusi, concepute pentru întreprinderile mici si mijlocii, si există chiar si o imprimantă care genereaza pagini la 60ppm! Asigurati-vă că ati citit aceste comentarii înainte de a face un pas hotărâtor spre portofel:

Imprimanta Canon Pixma MG5450

CanonPixmaMG5450

Imprimanta Canon Pixma MG5450

Imprimantele Canon sunt de obicei găsite în partea de sus a Listei de Imprimante, deci nu e de mirare că PIXMA MG5450 este unul dintre cel mai bun aparat de imprimare din acest an. Motorul  de imprimare Canon, cu cinci cerneluri a produs printuri color de înaltă calitate si la si textul, care este la fel de “sharp” ca la orice imprimanta laser, iar viteza sa a fost consecventă, indiferent de cât de dificile erau operatiunile de printare. Optiunile de conectivitate includ Wi-Fi de 802.11n, un  port USB 2 si un cititor de carduri de trei formate. Google Cloud Print si Apple AirPrint sunt acceptate, precum si aplicatii proprii de la Canon care permit imprimarea directă de pe Android si dispozitive iOS (ale iPhone). Pe ecranul color de 7.5″ este usor de navigat. Este rapidă, cu multe optiuni de setare si ofera o calitate.

Imprimanta Dell B1160w

DellB1160w

Dell B1160w

Dell B1160w este o imprimanta accesibila ca pret, dar chiar si asa reuseste să includă Wi-Fi 802.11n alături de portul USB 2. Nu suntem obisnuiti să vedem wireless la o astfel de imprimantă ieftină, iar calitatea imprimării Dell a sfidat, de asemenea, asteptările noastre. Textul este practic perfect, air calitatea la imaginile si testele foto este mai bună decât aproape orice altă imprimantă la acest pret. Costurile de functionare sunt un pic mai mari decât ne-am dori, mai ales dincolo de 5.000 de pagini, iar exteriorul Dell este simplu si plasticat. Dar, pentru acesti bani, cu greu ne putem plânge – este o afacere bună, dacă sunteti de părere că bugetul primează asupra calitătii.

Imprimanta Lomond EvoJet Office

LomondEvoJetOffice

Lomond EvoJet Office

Nu au fost multe salturi enorme în tehnologia imprimantelor  recent,  dar imprimanta de birou EvoJet de la Lomond a spart tiparul: acestia au schimbat un cap traditional de imprimare în miscare pentru un cap mai mare, static, dar cu 70.000 de duze  iar acest lucru favorizează printarea paginilor monocolore la o viteză remarcabilă de 60ppm. Este la fel de rapidă si la imprimarea color iar calitatea este mentinută în ciuda “freneziei” la imprimare. Pretul este mare –  659 €- dar combinatia de viteza si calitatea imprimării rămasă respectabilă, este atrăgătoare pentru imprimarea la volum mare.

Imprimanta HP Photosmart 5510

HPPhotosmart5510

Imprimanta HP Photosmart 5510

Imprimanta HP Photosmart 5510 dovedeste că imprimantele all-in-one nu trebuie să coste mai mult de 100£. Pretul a crescut de la  50 £ la  70 £ in ultimele 2 luni, dar Photosmartul HP balanseaza perfect calitatea superioară, cu costurile de exploatare scăzute. Nu are un modul duplex, dar dealtfel, aceasta imprimantă este una cu jet de cerneală pentru intreprinderi mici si mijlocii, cu functii complete, cu o interfată touchscreen si un scanner superb.

Imprimanta Canon Pixma MX895

CanonPixmaMX895

Imprimanta Canon Pixma MX895

Imprimantele de birou, de obicei, nu fac fată bine la imprimarea de fotografii, dar Canon a adus o parte din expertiza consumatorilor la gama sa de imprimante cu jet de cerneală de birou. Cu cerneluri diferite pentru documente si imagini, calitatea este excelentă plus că are un set de caracteristici moderne: Ethernet, Wi-Fi 802.11n si duplex sunt toate disponibile, există un ecran de 3″, iar meniurile sunt usor de navigat. Aceasta imprimanta nu este la fel de puternică atunci când vine vorba de scanare si copiere, dar de altfel este un excelent ajutor pentru munca in biroul de acasă sau pentru afaceri mici si mijlocii.

Imprimanta HP OfficeJet Pro 8600 Plus

HPOfficeJetPro8600Plus

Imprimanta HP OfficeJet Pro 8600 Plus

Finisaj gri mat si design eficient, această imprimanta HP,  Officejet Pro 8600 Plus, arată mai “isteată” decât cele mai multe imprimante, insă la această masină aspectul său se potriveste perfect cu o calitate constantă. Scannerul este excelent, textul si imaginile sunt bine-definite, producand chiar si imprimari fotografice foarte bune. Este pur si simplu ieftină si rapidă la lucru.

De unde sa Cumparam Imprimante?

Pentru imprimante de ultima generatie, cartuse, refill sau service imprimante Cartridge Service Cluj vă asteaptă la magazinul sau online, cu cele mai bune produse si servicii din Romania.

Clasamentul Celor mai bune 10 imprimante in 2014!

3 thoughts on “Cele Mai Bune Imprimante de Cumparat, in 2013!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.