Ockel Sirius B Windows 10. Un PC de 120 grame?

Un mini PC complet cu Windows 10 la fel de mic ca un hard disk extern

Calculatorul de buzunar Ockel Sirius B Windows 10 este incredibil de mic, consumă puțină energie, poate rula aplicații Windows complete și arată minunat. Aproape de dimensiunea unui iPhone, acest PC ultra-mobil are potențialul de a înlocui un calculator desktop.

Dispunând de un procesor Intel, cu 2GB de memorie RAM, Wi-Fi încorporat și Bluetooth, sistemul de operare al Ockel Sirius B Windows 10 Pocket PC vă permite să lucrați fără a avea nevoie de un birou voluminos. Pur și simplu îl conectați la o priză de alimentare și un monitor (sau TV) la portul HDMI și sunteți gata să răsfoiți fișiere și să deschideți aplicații cu memoria flash de 32 GB încorporată (este disponibilă și o versiune de 64 GB).

Ockel Sirius B are de asemenea două porturi USB 2.0, un port HDMI, un slot pentru card microSD și un port aux-in/out, ceea ce vă permite să vă conectați la aproape orice alt dispozitiv. Inițial lansat pe  Indiegogo, cu recenzii pozitive pe Amazon UK și Newegg puteți folosi cu succes acest mini-computer,  ca un dispozitiv de calitate, odată ce înțelegeți că există unele limitări de putere de prelucrare, având în vedere constrângerea dimensiunilor evidente.

ockel sirius b

Ockel Sirius B 64GB

Oferit acum cu o reducere, pentru o perioada limitata, acest mini calculator Ockel Sirius B Windows 10 se vinde la pretul de 189 USD, dar daca doriți mai multa putere de procesare mobilă, puteti obține versiunea Black Cherry, crescand RAM-ul la 4GB pentru 299 USD.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, puteți, de asemenea, să faceți un upgrade la Ockel Sirius B Black Cherry 64GB pentru 349 $.

(vesi si cel mai usor  laptop)

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.