Samsung Galaxy Note 4 se lanseaza in 17 Octombrie

samsung-galaxy-note-4

Cel mai nou phablet de la Samsung, Galaxy Note 4, va fi disponibil în Statele Unite începând cu 17 octombrie, cu precomenzi începând din data de 19 septembrie, compania neconfirmând încă prețurile, dar telefonul va fi disponibil prin intermediul Sprint, Verizon, AT & T , T-Mobile și US Cellular. Samsung oferă, de asemenea, o promovare pentru cei care precomandă la telefon între ziua de mâine și octombrie 16; compania spune că se pot primi până la 200 $ reducere dacă se tranzacționează orice alt smartphone mai vechi pentru Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4 pe piața „dușmanului”!

samsung-galaxy-note-4

Samsung Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 vine cu unele îmbunătățiri majore față de predecesorul său. Cea mai nouă versiune a telefonului are margini de metal care fac telefonul să se simtă mai „premium”, un ecran mult mai clar, cu o rezoluție enormă de 2560 x 1440 pixeli și un aparat de fotografiat îmbunătățit cu stabilizare optică a imaginii. Acest lucru înseamnă că fotografiile și înregistrările video nu vor mai apărea neclare în cazul în care tremură mânile în timp ce se fotografiază.
Samsung lansează aceste precomenzi pentru Galaxy Note 4 în aceeași zi în care Apple începe să vândă primul său phablet, iPhone 6 Plus. Cel mai mare Apple iPhone însă vine cu un ecran care este un pic mai mic decât cel a Galaxy Note 4 (5,5 inci versus 5,7 inci), dar este de aceeași mărime ca și telefonul LG G3.

Ceea ce face ca Note 4 să fie ceva mai diferit față de iPhone 6 Plus și alte telefoane de dimensiunea sa este stylus-ul „S Pen”, care poate fi, de asemenea, utilizat ca un pointer-mouse pentru telefon.
Software-ul companiei este, de asemenea, optimizat pentru a fi utilizat cu „S Pen” în diferite alte moduri. De exemplu, apăsând butonul de pe stylus se va lansa un meniu scurt în formă de evantai de aplicații furnizate toate pentru utilizare cu S Pen (de exemplu, schițe și alte aplicații pentru luarea de notițe).

samsung-galaxy-note-4

Samsung Galaxy Note 4 și Sylus

Samsung a deținut în mare măsură piața phabletelor în SUA până acum, așa că va fi interesant de a vedea modul în Galaxy Note 4 se va lupta cu iPhone 6 Plus.
Încă nu se aude nimic despre data când Galaxy Note Edge, cel mai nou smartphone cu ecran curbat de la Samsung, se va lansa.

2 thoughts on “Samsung Galaxy Note 4 se lanseaza in 17 Octombrie

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.