Google Image Search a primit marti un update

 Motorul de cautare pentru imagini Google Image Search a primit, marti un update. De acum, utilizatorii pot cauta imagini animate, precum cele in formatul GIF.

Noul filtru poate fi activat din meniul Instrumente de cautare, vizitand categoria tipuri de imagini.

Bifand optiunea pentru imagini animate, utilizatorii pot cauta dupa filmulete  interesante pentru decorarea paginilor web, sau gasi un remediu contra plictiselii rasfoind o colectie fara sfarsit de filmulete scurte amuzante legate de orice subiect ce le trece prin minte.

Data fiind utilitatea acestei functii, nu putem sa nu ne intrebam cum de Google nu a inclus-o in lista cu filtre de cautare mai devreme, oferind  utilizatorilor de internet  de pretutindeni o resursa valoroasa pentru distractie si irosirea timpului liber in fata calculatorului.

Google

Google

GIF-urile au fost inventate in 1987 si pot afisa imagini animate in cel mult 256 de culori. Cazute in uitare la mijlocul anilor 2000, GIF-urile trec printr-o perioada de renastere datorita platformelor de tip social media.In mod deloc suprinzator, unele dintre cele mai populare GIF-uri sunt cele cu animale.

 

Sursa: go4it.ro

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.