Funai preia tehnologia inkjet de la Lexmark


Lexmark International Inc.
a anuntat la inceputul acestei luni acordul de vanzare a tehnologiei inkjet catre Funai Electric Company pentru 100 milioane dolari.

Funai

Funai

Acesta include vanzarea a peste 1500 de brevete  Lexmark pentru imprimantele cu jet de cerneala plus active Lexmark din departamentul de cercetare si dezvoltare a tehnologiei inkjet, toate acestea la centrul de productie Lexmark International ( Filipine) Inc. precum si alte tehnologii conexe productiei de imprimante si consumabile pentru imprimante inkjet. De asemenea, este precizat intr-un comunicat de presa oficial Lexmark ca Funai va avea capacitatea de a dezvolta, produce si vinde imprimante inkjet precum si consumabile.

Lexmark

Lexmark

“Aceasta tranzactie ne ofera o oportunitate esentiala si extraordinara pentru a ne imbunatati afacerea noastra in domeniul solutiilor de printare ” a declarat presedintele  Funai, Tomonori Hayashi. “Funai si Lexmark au dezvoltat un parteneriat  important si suntem bucurosi sa preluam tehnologia inkjet Lexmark. Achizitionarea tehnologiei inkjet permite Funai sa-si dezvolte propria afacere in domeniul imprimantelor inkjet. Funai va beneficia de piata dezvoltata de Lexmark pentru imprimantele inkjet.”

Tranzactia se va incheia in prima jumatate a anului 2013. Funai a fost un partener de incredere a Lexmark inca din anul 1997 in productia imprimantelor inkjet.

Funai a stabilit o strategie de dezvoltare prin care sa isi mareasca afacerea cu imprimante si consumabile inkjet prin introducerea propriei marci. Cu brevetele inkjet de la Lexmark, cu facilitatile ultra-moderne de productie si o vasta experienta de cercetare si dezvoltare, Funai va fi capabila sa accelereze extinderea afacerii sale in domeniul inkjet (cartuse si imprimante)

Cartuse imprimanta compatibile si originale la Magazinul Tau Online de  Cartuse  Imprimanta

 Sursa : RechargerMag.com

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.