Facebook adauga in cele din urma optiunea Reply pentru comentarii

Facebook

…a anuntat, luni, introducerea unei noi optiuni pentru comentarii, astfel incat utilizatorii pot raspunde direct la comentariile lasate pe pagina lor.

facebookButonul Reply

Desi banal pentru orice client mail, nu exista pana acum in listele de comentarii Facebook. Fara  o astfel de optiune, singura modalitate de a raspunde comentariilor lasate de un utilizator anume era sa  adaugam mesajul nostru in capatul listei, chiar daca intre timp altii au lasat deja comentarii.

facebook

Cu optiunea “Reply” putem da raspunsuri pentru fiecare comentariu in parte, grupate in linii noi de conversatie separate mult mai usor de urmarit. Facebook sorteaza liniile de discutii în functie de importanta, astfel incat cele mai active si populare comentarii sa ramana deasupra postarilor mai noi adaugate în lista.

Potrivit  Facebook, noua optiune Reply este deosebit de utilă in paginile cu aflux mare de vizitatori, cum sunt cele dedicate vedetelor ,firmelor sau presei . Posibilitatea de a  continua discutia in linii  separate de conversatie, separate de lista principala de comentarii, usureaza mult interactiunea intre partenerii de discutie pastrand conversatiile intr-o forma usor de urmarit.

Sursa : Go4it.ro

1 thought on “Facebook adauga in cele din urma optiunea Reply pentru comentarii

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.