3 Metode: Cum sa Scapi de Imprimanta Veche?

Imprimante si copiatoare, cosmaruri tehnice?…

Te uiti lung la imprimanta de pe birou si descoperi dintr-odata ca e lipsita de valoare… adica iti aduci aminte de momentul cand ai avut de printat ultimul curs de la ultimul examen si ultimele 3 foi erau ilizibile… binenteles ca subiectul de la examen a fost cel de pe ultimele pagini, printate in alb-gri albicios si nu l-ai luat (examenul). Din cauza acestui aparat idiot a trebuit sa repeti anul 4, dar n-ai regretat… In anul 4/5 ai fost recrutat pentru compania aceea de IT si angajat pe un post administrativ la corespondenta, unde trebuia sa ai grija sa aibe toti colegii, la sedinte, toate copiile necesare… normal ca aveai grija si de alte imprimante si mai multe copiatoare… si din nou acele cartuse de imprimante faceau figuri si tu ti-o luai de fiecare data pe coaja (cu cateva sute mai putin la salariu)…

Imprimantele si copiatoarele ti-au mancat sufletul de tanar cam la fel cum inghit masinariile astea infernale hartia si o blocheaza cand ti-e lumea mai draga… uite mai jos medicamentul pe care l-ai asteptat.

1.  Metoda “Jeep” (pentru copiatoare si imprimante)

Uneltele necesare: o imprimanta, o bata si un jeep. Actiunea: loveste-o pana nu mai respira… daca mai respira, treci cu jeep-ul peste ea de doua trei ori.

2. Gravitatia, Imprimantele si Copiatoarele

In general o imprimanta nu se impotriveste legii gravitatiei, asa ca metoda este extrem de simpla (atentie – a nu se folosi daca stai la parter – vei ramane cu parti prea mari pentru reciclare):

3.  Metode extreme impotriva copiatoarelor si imprimantelor:

Nu recomandam aceste metode pentru ca sunt costisitoare, in general cam cat 5-6 imprimante noi insa puteti folosi exemplificarea pentru satisfactia proprie (in general visand la aceste metode cu ochii deschisi). Cele mai uzitate sunt: AK 47 in Rusia, C4 in USA, Yang Tze in China (in timpul musonului).

Ok, acum imprimanta veche e “dead and burried”…. ce facem pe mai departe? Ne enervam din nou? Nu, daca ascultam de sfatul unui specialist in privinta modelului, a duratei de viata, a folosirii consumabilelor de calitate si care se potrivesc in fiecare imprimanta fara a fi fortate (uneori cu surubelnita si ciocanul!). www.cartuse-shop.ro, cu o istorie de mai multi ani in ceea ce priveste cumpararea, intretinerea si consumabilele pentru imprimante, va poate ajuta in cele mai bune conditii sa va alegeti imprimanta si sa nu trebuiasca sa “puneti mana pe arma” ca sa scapati de “dusman”…

1 thought on “3 Metode: Cum sa Scapi de Imprimanta Veche?

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.