ZTE Blade S6

zteblades6

ZTE a anunțat noul smartphone, Blade S6 pentru tehnologia 4G LTE, care are drept target de piață „cei tineri și cei tineri la inimă” (adică toată lumea). Mobile World Convention (MWC 2015) este încă la o lună distanță, dar ZTE a anunțat deja un telefon nou înainte spectacolul mondial ce se va concentra pe tehnologia smartphone și a tabletelor. ZTE va oferi o previzualizare a dispozitivul în Barcelona, înainte de lansarea oficială de la CeBIT.

ZTE – Planuri Europene

„În conformitate cu planulurile din portofoliul produselor noastre, am căutat să împingă lucrurile și mai departe cu Blade S6 și să facem aceasta într-un mod prin care să apelăm la tineri, precum și la clienții cu o viața socială foarte activă”, a declarat Adam Zeng Xuezhong, CEO al diviziei ZTE pentru dispozitive mobile.
ZTE Blade S6 va fi disponibil prin intermediul Amazon și eBay și, deși nu știm când va intra la vanzare, firma a confirmat că va costa 249 dolari. Putem presupune că se va lansa în Europa deoarece nu s-au precizat piețe speciale pentru lansare.

ZTE-Blade-S6

ZTE Blade S6

Blade S6 va fi primul telefon cu procesor Snapdragon 615 de la Qualcomm. Qualcomm declară despre acest 615 că este primul CPU octa-core pe arhitectura de 64 de biți dezvoltat de industria actuală. Acesta utilizează nuclee Cortex-A53 patru la 1,7 GHz și celelalte patru la 1 GHz.
După cum sugerează și numele produsului, dispozitivul include, de asemenea, suport 4G LTE, care este integrat pe procesorul Snapdragon 615, deși este important să subliniem că este limitat la 150 Mbps. Procesorul video este un GPU Adreno 405.
ZTE Blade S6 ruleaza Android Lollipop și interfața pentru utilizator a ZTE, MiFavor 5.0 3.0 care include și „Smart Sense”- un set de gesturi și mișcări pentru control. De exemplu, puteți lansa rapid lanterna, oglinda și camera foto, sau puteți reda muzică – a se vedea videoclipul de mai jos.

ZTE Blade S6 – Specificații

Specificațiile noului ZTE Blade S6 includ un ecran HD 5 inci, 2 GB de memorie RAM, 16 GB memorie internă pentru stocare (minus cea folosita de sistemul Android de operare) și o camera foto principală de 13 Mp de la Sony. ZTE, de asemenea, laudă capacitatea terminalului pentru „sunet Hi-Fi”, deși în discuțiile despre telefon, managerul ZTE nu a extins prea mult această temă.
ZTE Blade S6 va fi comercializat în culori „silver”sau„pink”, cu un design ce arată remarcabil de similar cu cel al iPhone 6.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.