Xerox A Lansat O Noua Imprimanta

xerox

Xerox a lansat ultimul tip de imprimanta „industriala”  pentru o gamă de aplicații ale furnizorilor mari de servicii de imprimare.

Imprimanta Xerox Color 570

Aceasta imprimanta poate fi utilizata în diverse aplicații, inclusiv etichete de poliester și semne,  meniuri și broșuri.
Aceasta imprimanta poate fi gasita in magazinele Quick Print de pe piata americana, marile intreprinderi care au centru propriu de imprimare-copiere, agenții de printare, întreprinderi mici sau alti producători  cu mai multe nevoi și cerințe de imprimare si copiere.

Xerox Color 570

Xerox Color 570

Caracteristicile unei Imprimante multifunctionale de la Xerox

Imprimanta permite lucratorilor din birouri copiere, scanare, imprimare și fax, în timp ce designerii grafici pot folosi dispozitivul pentru a produce aplicații de înaltă calitate.
Cu o rezolutie de 2400 x 2400 dpi și Xerox EA Toner, rezultatele sunt vibrante și detaliate, cu o finisare offset de inalta calitate.


Funcțiile suplimentare includ viteze de imprimare de 70 de pagini pe minut (ppm) color și de până la 75 pagini pe minut i optiunea alb-negru, linie de finisare cum ar fi capsare, perforare, pliere și indoire a fetelor, pentru  prezentări, broșuri și rapoarte, precum si diferite capabilități de date pentru aplicații personalizate. Cloud Print Mobile Xerox permite utilizatorilor conectarea si imprimarea de oriunde, si direct ,prin aceasta imprimanta.

Imprimanta este in vanzare la aceasta ora la pretul de 44.495$. Pentru imprimante tipice de birou nu ezitati sa ne contactati. Pentru preturile cele mai bune click aici!

2 thoughts on “Xerox A Lansat O Noua Imprimanta

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.