Ultimul Laptop 4K de la Toshiba

Toshiba_4K

Toshiba a anuntat cel mai nou laptop pentru elevii de școală (din Japonia), dar un dispozitiv ce va avea cautare mult dincolo de mersul la liceu și la colegiu.
Fiind primul laptop de consum cu ecran 4K Ultra HD, modelul P55t este de asemenea echipat cu procesor Intel quad-core, un hard disk de 1 TB spațios și o unitate opțională Blu-ray.

toshiba_p55t_4K

Noul display al P55t

Am aruncat o privire rapidă la acest laptop elegant și la afișajul sau uimitor și am ramas cu o prima impresie.

Specificatii pentru P55t

Noul P55t este echipat cu un touch screen  fantastic de 15.6 inci cu rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli). Avand 282 pixeli per inch (PPI), de patru ori numărul de pixeli oferit de definiția standard – noul ecran standard este primul pe care l-am văzut pe piață cu o rezoluție 4K adevărată.

Toshiba Satellite P55t

Noul Laptop

Display-ul IPS permite, de asemenea, unghiuri de vizualizare mai largi si culori mai precise si mai vii. Toshiba a inclus Chrome Tune, un instrument de calibrare a culorilor pentru a realiza amestecul  exact de culoare pentru a oferi precizia necesara fotografilor, cameramanilor și chiar pentru a aplica profile specifice de culoare pentru diferite aplicații software. Toshiba preia dreptul  suplimentar de a se lauda cu primul ecran certificat „Technicolor”, promițand culoare naturală și exactă. Toshiba, de asemenea, adaugă la ofertă o copie a software-ului Adobe Photoshop Lightroom 5, fără cost suplimentar.

Superbul panou este activat prin astingere și sticla “edge-to-edge” face mai ușoară această atingere și trecerea prin meniul Windows 8, cu toate că ar putea fi necesar să ștergeti ecranul din cand in cand, din moment ce urmele de degete sunt chiar mai vizibile pe ecranul Ultra HD. Display-ul superb este completat cu sunet excelent datorită unor difuzoare incorporate, Harman Kardon, cu software de procesare audio DTS.

Alte componente

P55t are mult mai mult de oferit decât doar ecranul său deosebit. Laptopul este disponibil cu un procesor quad -core i7 de la Intel, memorie DDR3 pana la 16GB și un GPU discret AMD Radeon R9 M265X. Șasiul din aluminiu periat păstrează piesele reci, în timp ce  tastatura fără ramă oferă o experiență confortabilă, consolidată de noi taste sculptate subtil de către Toshiba.

Toshiba

Șasiu din aluminiu

Laptopul este echipat cu un hard disk de 1 TB cu un senzor de impact 3D inncorporat, pentru a preveni deteriorarea și pierderea de date prin scuturări și lovituri, împreună cu patru porturi USB 3.0 si Wi – Fi 802.11ac, precum și un port HDMI care acceptă ieșire la rezolutie 4K.

Toshiba Satellite P55t va fi disponibil direct de pe site-ul Toshiba din 22 aprilie la un pret începand cu 1,499.99$.

2 thoughts on “Ultimul Laptop 4K de la Toshiba

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.