Top 3 imprimante laser HP Economice | Hewlett Packard

Top 3 imprimante laser HP Economice

Hewlett Packard, cunoscut, de asemenea, ca “HP”, a devenit  popular prin  produsele sale electronice, in special datorita imprimantelor sale laser de inalta performanta. Imprimante laser HP sunt proiectate special pentru a oferi un volum mare de documente si imprimari grafice, ideale pentru uz casnic si de afaceri. Dar achizitionarea de imprimante cu laser nu este cel mai usor lucru, ele fiind mult mai scumpe decat imprimantele cu jet de cerneala.
Deci, daca v-ati planificat sa cumparati o imprimanta laser marca Hewlett Packard, va prezentam aceste 3 imprimante laser HP, considerate economice si fiabile la preturi accesibile, satisfacand nevoile  si cerintele de imprimare:

HP LaserJet Pro P1606dn – este o imprimanta laser simplu de utilizat, monocrom, care ofera o viteza mare de imprimare la un pret de 722,10 Lei. Aceasta are o conexiune Ethernet, o tava  de hartie de 250 de coli si duplex automat.Ea are, de asemenea,  tehnologia  Auto-On/Auto-Off pentru a ajuta la economisirea energiei. Poate fi  usor configurata, nefiind nevoie de CD-ul de instalare. Imprimanta functioneaza  cu un cartus de toner HP CE278A (HP 78A).

HP LaserJet Pro P1606dn

LaserJet Pro P1606dn

HP LaserJet Pro P1102w – este o imprimanta mica, low-cost, dar rapida, care se potriveste perfect ca  imprimanta personala. Aceasta are conexiune Wi-Fi si poate oferi listari de inalta calitate; o puteti cumpara la un pret accesibil de 530,44 Lei . HP LaserJet Pro P1102w functioneaza  cu cartusul toner HP CE285A(HP 85A).
HP LaserJet Pro P1102w

LaserJet Pro P1102w

HP LaserJet Pro 400 M401dn – este o imprimanta laser monocrom, ideala pentru birouri mici și IMM-uri datorita conexiunii Ethernet.  Poate produce imprimari de text de inalta calitate la o viteza de imprimare incredibila de 35ppm si are un cost redus de functionare, avand de asemenea si functia de duplex automat. Se poate utiliza  cu cartusul de imprimanta de capacitate mica HP CF280A (HP 80A) sau cu cel de capacitate mare HP CF280X (HP 80X). O puteti gasi la Magazinul dvs.  Online de cartuse imprimanta la un pret de  1.417,95 Lei.
HP LaserJet Pro 400 M401dn

LaserJet Pro 400 M401dn

La Cartridge Service SRL (www.cartuse-shop.ro), avem o ofertă larga de cartuse de toner HP compatibile pentru aceste imprimante economice, care sunt oferite la un pret mai mic decat cartusele OEM, dar  care satisfac prin  calitatea lor de imprimare. 100% Satisfacție garantata!

1 thought on “Top 3 imprimante laser HP Economice | Hewlett Packard

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.