Sony Xperia Z4 Ultra

sony

Primul zvon despre Sony Xperia Z4 Ultra a apărut literalmente alaltăieri, 15 Decembrie, iar acum vedem deja informații legate de aceasta: o tabletă Xperia Z4 Ultra cu specificații absolut monstruoase. Cel puțin.

Specificatii Sony Xperia Z4 Ultra

Site-ul chinezesc „Padnews” are o foaie completă cu specificațiile noi, la care privim cu jind, și care includ unele de-a dreptul de pe altă planetă, cum ar fi ecranul LED de 12,9 inci cu rezoluție 3840 x 2400 pixeli sau procesorul Snapdragon 810 la 2.86GHz, stocare de 64GB și – atenție! – 6GB (6GB!) de memorie.
Sony Xperia Z4 Ultra ar putea, de asemenea, să încorporeze o mufă de intrare HDMI 1.4, care ar permite înregistrare video 4K de până la 30 de cadre pe secundă. Din anumite motive…

Xperia-Z4

Sony Xperia Z4 Ultra

Bateria noii tablete Sony Xperia Z4 Ultra

Și, în sfârșit, bateria tabletei este conform relatărilor, una masivă, vorbim aici de 12100mAh.
De dragul comparație, iPad Air 2 are o baterie declarată de 7340mAh, deși se crede că este mult mai mică. Ideea este că această tabletă Sony se zvonește că este atât de puternică încât s-ar putea să-i crească dinții, să devină conștientă și să te ia prizonier… Să sperăm că o vom vedea totuși la CES 2015 în Las Vegas.

3 thoughts on “Sony Xperia Z4 Ultra

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.