Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 a fost prezentat oficial la IFA 2014 în Berlin și se vede că firma japoneză este dedicată a lansa al patrulea smartphone-pilot în mai puțin de doi ani.
Deși lumea a fost neîncrezătoare atunci când Sony a anuntat Xperia Z1, în același an cu Xperia Z, iar apoi a urmat cu Xperia Z2, cinci luni mai târziu, se pare că producătorul japonez este hotărât să încalce regula ciclului de produs și să lanseze două telefoane de top într-un singur an.
Sony Xperia Z3 este mai mult decât o repetare a inovațiilor, fiind un reglaj fin al Sony Xperia Z2 de la începutul acestui an, pentru a crea un receptor mai suplu și mai puternic.
Designul super-echilibrat al Sony persistă și pe Xperia Z3, dar telefonul a fost redus și rotunjit la o grosime de numai 7.3 mm cu un cadru destul de atractiv (Xperia Z2 este la 8.2 mm grosime).

Sony_Xperia_Z3

Sony Xperia Z3 – 7.3 mm

Xperia Z3 nu este la fel de lat sau de lung ca și predecesorul său, măsurând la margini 146 x 72mm. Este deci încă un display, full HD, de 5.2 inci, ceea ce înseamnă că rama a fost redusă în dimensiune.

Ecranul Sony Xperia Z3 – 4KHigh Definition

E un pic dezamăgitor că nu se va vedea o rezoluție QHD la afișare, dar în timp ce ecranul poate apărea la fel ca cel de la Z2 în specificații, Sony desfășurat multă muncă „în spatele scenei”.
Ecranul de pe Sony Xperia Z3 are un afișaj mai strălucitor, Sony Triluminos, oferindu mult mai mult peste telefoanele de top marca Z anterioare, fiind mai ușor de lucrat cu acest aparat în lumina directă a soarelui.
Sub carcasă veți găsi un procesor puternic quad-core Snapdragon 801 la 2.5GHz, 3GB de memorie RAM și un procesor grafic Adreno 330 GPU, asigurând suficientă putere pentru a rula chiar și cele mai exigente aplicații și jocuri.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 – 4K

Aparatul foto de 20.7MP de la Sony rămâne pe partea din spate a Xperia Z3 cu capacitatea de a înregistra video la rezoluție 4K, fiind dotat cu un nou obiectiv cu unghi larg de 25mm, Sony G, permițându-vă a încadra mai multe detalii în fiecare cadru.
Există și sloturi microSD și NanoSim cu clape acoperitoare (Z3 suportă carduri de până la 128 GB pentru stocare) pe partea laterală a telefonului și acestea înseamnă doar un singur lucru – Xperia Z3 este rezistent la apă și are certificare IP68 contra prafului.

Sony Xperia Z3 este perfect pentru joc!

O altă caracteristică cheie a Sony Xperia Z3 (ca și a Z3 Compact) este suportul „Remote Play” pentru PS4, permițându-vă să utilizați telefonul ca pe un controler.
Sony_Xperia_Z3.playPuteți chiar transmite jocul prin smartphone în cazul în care televizorul este ocupat cu altceva și se poate folosi un controler DualShock 4 pentru a juca jocul direct pe telefon. Există un montaj separat disponibil pentru cumpărare, cu care se atașează smartphone-ul pe controler-ul PlayStation, pentru a face experiența de joc mai simplă.
În ceea ce privește o data de lansare, Sony Xperia Z3 se va găsi în magazine în toamna anului 2014.

3 thoughts on “Sony Xperia Z3

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.