Sony Xperia E4

Sony_E4

În ciuda faptului ca MWC 2015 este încă la câteva săptămâni distanță, Sony a anunțat un nou smartphone pentru „bugetari”. Iată ce trebuie să știți despre Sony Xperia E4 data de lansare, prețul si specificațiile.
Suntem nerăbdători să vedem lansarea ”pilotului” Sony Xperia Z4 – care poate, sau nu, fi lansat la Barcelona, la MWC 2015, însă pentru a umple golul, Sony lansează un nou telefon pentru bugete mici, Xperia E4. Sony nu zăbovește atunci când vine vorba de lansarea de noi smartphone-uri, după cum știm că Xperia E3 abia a fost lansat în septembrie, anul trecut, la IFA.

Sony Xperia E3 la IFA 2014

Sony Xperia E3 la IFA 2014

Sony a declarat că Xperia E4 oferă: „ușurință în utilizare, divertisment pe un ecran mare și o performanță puternică a bateriei, într-o înaltă calitate a designului și la un preț accesibil”.

Sony Xperia E4 – data de lansare și prețul

Piața smartphone-urilor ieftine se extinde rapid și Sony Xperia E4 se va lansa „la mijlocul lui februarie” “, inclusiv cu un model Dual-SIM. Deși telefonul va intra la vanzare în cateva zile, Sony nu a anunțat un preț. Și deși are un ecran mai mare și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, nu există un suport 4G, așa că ne așteptăm ca acesta să fie la un preț similar cu Xperia E3, de circa 199€.

Specificatii și caracteristici Sony Xperia E4

Așa cum tocmai am menționat, Xperia E4 are un ecran mai mare decât predecesorul său. Crește la 5 inci de la 4.5 inci și folosește o rezoluție ceva mai mare, la qHD. Este mai gros și ceva mai greu și utilizează o dimensiune a bateriei aproape identică, la 2300 mAh. Sony promite o viață a bateriei de cel puțin două zile.

La interior avem un procesor quad-core de 1,3 GHz, memorie de 1 GB de RAM, 8 GB de stocare internă și un slot pentru card microSD care poate accepta până la 32 de GB. Există, de asemenea o camera de 5 MP în spate, și una de 2 MP frontală, precum și anunțatul sistem nou de operare, Android 5.0 Lollipop.

Cel mai ciudat lucru, așa cum s-a menționat anterior, este lipsa suportului pentru 4G LTE, care nu numai că este oferit de Xperia E3 și rivalii-importanți ai Sony, cum ar fi Motorola Moto G, EE Kestrel și proaspăt spionatul Moto E 4G.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.