Sony lanseaza Xperia T3, cel mai subtire Smartphone din lume!

Sony a anuntat modelul Xperia T3, un smartphone de 5.3-inci, despre care firma pretinde a fi cel mai subtire din lume, în categoria sa.

Cel mai “slăbuț” telefon de la Sony?

Cu măsurile de 150.7 x 77 x 7 mm și o greutate de 148 de grame,  T3 este într-adevăr destul de ușor și subțire pentru un astfel de telefon mare.
Desenat cu înțelepciune, acesta nu se abate prea mult de la celelalte modele Xperia din ultima generație, cum ar fi Z2, deși este considerabil mai subtire (Xperia Z2 are 8.2 mm grosime). Acest model, are de asemenea, cadru din oțel inoxidabil cu butonul de alimentare pe o parte și este, de asemenea, disponibil în negru, violet sau alb.

Sony Xperia T3

Cam aici au luat sfârșit asemănările, pentru că, cu toate acestea, T3 nu este rezistent la apă sau la praf, iar specificatiile sale sunt cu una sau două trepte în urma Sony Xperia Z2.

Alte caracteristici ale Sony Xperia T3

Ecranul de 5.3 inch are o rezoluție de 1280×720 pixeli (pe care din motive neclare o numesc Full HD), și vine cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 1,4 GHz, o camera de 8 megapixeli, 1GB de RAM și 8 GB de memorie (extensibila pana la 32GB prin intermediul cardurilor de memorie microSD).

Xperia T3

Xperia T3

Ca si software, Xperia T3 are cea mai recentă versiune de Android (4.4, Kitkat), și vine cu mai multe aplicații Sony, inclusiv cea pentru cameră, sau „Social live” și „AR effect”.
Sony Xperia T3 va fi disponibil la nivel global, la sfârșitul lunii iulie 2014. Pretul nu a fost anuntat.

2 thoughts on “Sony lanseaza Xperia T3, cel mai subtire Smartphone din lume!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.