Sony lanseaza in tacere Xperia Z4 in Japonia

XperiaZ4

Sony a încercat din răsputeri să ascundă de presă noul model Xperia Z4, de mai multe de luni de zile, în ciuda scurgerilor către presă, care au dezvăluit aproape fiecare aspect al telefonului.
Dar astăzi, gigantul producător de electronice de consum, a anunțat oficial un nou smartphone Xperia de ultimă generație, dar deocamdată doar pe piața japoneză.
In timp ce noutățile spun că telefonul va sosi pe rafturile japoneze „mai târziu, în această vară”, în acest stadiu nu există nici un cuvânt despre data la care îl vom putea achiziționa, pe plan internațional.

Sony Xperia Z4, exceptional!

La o dimensiune a ecranului de 5.2 inci, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, un cadru de aluminiu lustruit și doar 6.9mm grosime a corpului din sticla, Xperia Z4 nu se găsește prea departe de proiectele Xperia ale generației precedente.

Sony Xperia Z4

Sony Xperia Z4

Xperia Z4 are o camera foto principală de 20,7 megapixeli în parteneriat cu una frontală de 5.1 megapixeli pentru „selphie”, aceasta din urmă având stabilizare a imaginii digitale și un unghi larg al distanței focale, de 25mm. Cum era de așteptat, Xperia Z4 va păstra protecția contra umidității și prafului, cu un rating IPX5/8 și respectiv IPX6.
Puterea Xperia Z4 este asigurată de un procesor Snapdragon 801 octacore la viteză de 2,0 GHz pe 64 biți, Sony continuând să ne încânte cu suport high-res audio pentru streamingul audio HD wireless.
Bateria de 2930mAh este însoțită de o capacitate de stocare de 32GB on-board, expandabilă cu slot pentru card MicroSD, telefonul lansându-se în patru culori: alb, negru, cupru și aqua verde.

2 thoughts on “Sony lanseaza in tacere Xperia Z4 in Japonia

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.