Sony lanseaza doua noi modele Xperia

Sony lanseaza doua noi modele Xperia; un „phablet” de 6 inci, Xperia X5 Ultra și un așa numit smartphone din clasa „super medie”, Xperia M5.

Xperia M5

Sony Xperia M5

Expresia de clasă „super-medie”, la prima vedere, pare un pic că spune despre ceva ce este mediu că are ceva suplimentar, însă după cum arată lucrurile cu Xperia M5, acesta este un telefon destul de interesant. În primul rând este succesorul Xperia M4 Aqua și folosește un ecran cu rezoluție 1080p la o mărime de 5 inci, un procesor MediaTek MT6795 pe 64 biți la 2,0 GHz, ajutat de 3GB de memorie RAM și adus la viață de o baterie de 2,600mAh, așa că modelul pare a fi un dispozitiv decent.
Având, de asemenea, și suport 4G LTE, Xperia M5 va rula Android 5.0 Lollipop și va fi disponibil în variante cu single și dublu SIM.

Sony Xperia C5 Ultra – un phablet fabulos!

Pe de altă parte, Sony Xperia C5 Ultra va sosi cu un ecran mai mare, de 6 inci, la rezoluție 1080p înconjurat de rame incredibil de subțiri, ceea ce va limita impresia că telefonul e prea mare.
Un alt procesor octa-core MediaTek SoC va fi inclus, și va rula la viteza de 1.7GHz, fiind susținut de o memorie de 2GB de RAM și o baterie de 2930mAh.

xperia-c5

Sony Xperia C5 Ultra

Fanaticii selfie-urilor vor fi impresionați de Xperia C5 Ultra, din cauza camerei frontale de 13MP ce are o distanță focală de 2 mm și un câmp de vedere de 88 grade, ceea ce înseamnă că vor putea cuprinde un grup mult mai mare de prieteni (ca și peisajul aferent) datorită acestui foarte larg câmp de vedere.
Camera din spate este tot de 13MP, cu o distanță focală de 25 mm și 80 de grade deschidere. Din nou vor exista variante pentru unul sau două SIM-uri, iar vânzarea Xperia C5 Ultra se știe că se va deschide undeva la mijlocul lunii august, în anumite țări în trei game de culoare, alb, negru și un albastru „ou-de-rață”.
Despre Xperia M5 nu am auzit când va fi lansat, dar punem pariu că Sony nu va aștepta prea mult, mai ales că iPhone 6S și Samsung 6 Edge Plus bat din piciorușe de nerăbdare.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.