Samsung va lansa un Galaxy S5 Prime de metal?

Un Galaxy S5 adevărat? Nu ca jucăria actuală?

Se arată din ce în ce mai probabil ca Samsung să lanseze o noua versiune premium a emblematicului smartphone Galaxy S5, și asta chiar luna viitoare .
The Bluetooth Special Interest Group, care certifică dispozitivele Bluetooth pe plan mondial, a postat o listă (prima dată pbservată de către GSM Arena), care se referă la un dispozitiv anonim Samsung, cu un număr de model similar cu cel al actualului Galaxy S5.
Dispozitivul Samsung, care tocmai a fost certificat Bluetooth are numărul de model SM – G906L, ceea ce sugerează că ar putea fi o variantă de Galaxy S5 (cod SM – G900A pentru SUA).

Galaxy-S5-Prime-de-metal

Galaxy S5 Prime de metal?

Dispozitivul este considerat a fi așa-numitul Galaxy S5 Prime („Optimus Prime”?!?), deși Samsung încă nu a confirmat un astfel de telefon. Galaxy Prime se crede că va veni cu un ecran cu 2560×1440 rezoluție, ceea ce-l va face unul dintre cele mai clare ecrane de smartphone de pe piață în acest moment. În acest caz s-ar lupta cu viitorul top-smartphone de la LG, G3, care va avea aceeași exact rezoluție. Galaxy Prime, de asemenea, poate veni cu un procesor ușor mai rapid decât cip-ul aflat în standardul Galaxy S5.
Nu e neobișnuit pentru pentru Samsung să promoveze mai multe versiuni ale telefoanelor sale de top. Compania a lansat mai multe Galaxy S4 si variante anul trecut, inclusiv semi-robustul Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Mini, iar ceva mai târziu Galaxy S4 Zoom. Se zvoneste și în acest an că Samsung va elibera și alte variante noi ale telefoanelor bazate pe Galaxy S5, în plus față de Galaxy S5 Prime.

samsung-galaxy-s5-concept

Galaxy S5 Concept

În cazul în care zvonurile și rapoartele mass-mediei coreene chiar se dovedesc a fi adevărate, Galaxy S5 Prime ar putea fi lansat în iunie, pentru echivalentul a 880 dolari, ceea ce este probabil va fi prețul fără subvențiile unui operator. Super smartphone-ul poate fi, de asemenea, primul dispozitiv de la Samsung cu un corp din metal, mai degrabă decât neinspiratul stil cu design de plastic tradițional al companiei.
Samsung va avea un eveniment de lansare de produs în 12 iunie, dar invitația face aluzie la noi tablete, nu la un nou smartphone.

(vezi noul smartphone de la Samsung, Galaxy Alpha, în comparație cu S5)

5 thoughts on “Samsung va lansa un Galaxy S5 Prime de metal?

  1. damian says:

    arata bine, peste htc one:)

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.