Samsung seria A din metal

Samsung-Galaxy-F-Smartphone

Se pare că Samsung începe să învețe din greșelile proprii, pentru că auzim (și vedem) din ce în ce mai des știri despre telefoane cu o construcție din metal, îndepărtând compania din ce în ce mai mult de la designul tradițional al acelui „palpitant” plastic.

Un video apărut pe net (disponibil mai jos) arată ceea ce ar putea fi alte trei variante diferite ale Samsung Galaxy Alpha, primul telefon al companiei cu un cadru metalic. Samsung seria A din metal poate fi o parte dintr-o nouă direcție în care se îndreaptă Samsung, o încercare de a concura cu o piață inundată de telefoane mult mai bine concepute.

Samsung_Galaxy_Alpha

Samsung Galaxy Alpha

O mulțime de diferite specificații a fost aruncată pe piață împreună cu aceste dispozitive, cel mai recent raport indicând un ecran de 720 pixeli și o cameră foto de 13MP. Este neclar încă dacă aceste specificații sunt pentru un model specific sau pentru întreaga linie.

Povestea din spatele poveștilor Samsung

Este evident că Samsung este în căutări febrile de a adăuga un „feeling” mult mai „premium” telefoanelor sale, pentru a inversa valul dezamăgitor al rezultatelor sale financiare. Altădată regele telefoanelor Android, compania sud-coreeană trebuie să lupte acum cu LG, Motorola, HTC și ale companii care fac acum dispozitive mai populare și mai bine concepute.

metal-samsung-galaxy-s5

Samsung Galaxy F – Seria Alpha

Compania coreeană deține în continuare cea mai mare cotă de piață, dar așteptările cumpărătorului mediu de smartphone sunt în mod clar tot mai mari. Clienții nu mai sunt dispuși să accepte o alternativă ieftină, de plastic, atunci când chiar și telefoanele „mid-range”, cum ar fi HTC One Remix au un aspect mai plăcut și se simt mai bine în folosire.
În cazul în care aceste dispozitive sunt deja în producție, am putea fi foarte aproape de a vedea unele anunțuri sau chiar și specificații finale.

1 thought on “Samsung seria A din metal

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.