Samsung lanseaza un TV OLED transparent

Să încerci hainele acasă poate fi un chin. Mai ales dacă nu ai mult spațiu. Așa că, de ce să nu profiți de noul TV OLED al Samsung? În această săptămână compania a prezentat două ecrane noi, dintre care unul vă permite să vă oglindiți în el, încercând haine, pantofi, sau accesorii. Al doilea ecran, între timp, este transparent și proiectează ceea ce s-ar putea numi o hologramă 2D.

Samsung lanseaza un TV OLED transparent

Ambele dispozitive integrează tehnologia Intel Real Sense și sunt destinate magazinelor de vânzare cu amănuntul care doresc să ofere clienților o cabină de probă virtuală. Dar Samsung a declarat că ecranul „Mirror” (oglindă) ar putea, de asemenea, într-o zi, să înlocuiască oglinzile din casă.

samsung-tv-oled-transparent

SamsungTV OLED transparent

În timpul debutului acestora, din această săptămână, la un târg pentru cumpărături în Hong Kong, panourile de la Samsung au prezentat un colier virtual din colecția companiei de bijuterii „Chow Sang Sang”. Vizitatori expoziției au fost invitați să stea în fața ecranului oglindă pentru a vizualiza cum ar arăta colierul pe propriul corp.
Ecranul transparent, se declară că va permite utilizatorilor să controleze și imagini 3D prin voce si gesturi, cu redare de imagine video full HD. Samsung a declarat că acest lucru ar fi ideal pentru dealerii auto care doresc să-și prezinte autoturismele din toate unghiurile, ecranul respectiv fiind extrem de folositor și în stații de transport și puncte de informare publice, magazine, sau spitale și hoteluri.

11827457705_f77d5e26be_b

Tehnologia Intel Real Sense

Samsung are o moștenire de lungă durată ca lider în inovația tehnologică digitală, … noi fiind lideri și ai următorului val de dezvoltări în domeniul digital cu acest ecran „Oglindă” și diferite soluții transparente pentru ecranele OLED”, a declarat Oseung Yang, vice-presedinte al Samsung Display Company. „Suntem foarte încântați să aducem o nouă dimensiune interactivă în lumea shopping-ului”.

Pentru a intra în această nouă dimensiune propusă de Samsung, veți avea nevoie a interacționa cu camera video a ecranului, care surprinde activitatea facială subtilă și mișcările degetelor și a mâinilor, și poate distinge între diferitele imagini de fundal și prim planul persoanei aflate în fața ecranului. O camera orientată spre spate, scanează și măsoară spațiul și obiectele prezente, în timp ce o altă cameră pentru instantanee modifica fundalul unei fotografii luate.

La începutul acestui an, designerul Rebecca Minkoff a câștigat premiul „Best Interactive Retail” la „Fashion Awards 2.0” cu oglinzile ei virtuale din magazinul propriu din New York, oglinzi care arată cum vor fi ținutele pe client, dar care, de asemenea, permit să se comande băuturi sau solicita alte dimensiuni, totul într-o cabină specială.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.