Samsung lanseaza imprimante laser cu NFC

Samsung Xpress

Sursa: www.nfcworld.com

Listarea dintr-o singura atingere este aproape, Samsung lansand noua serie de imprimante NFC Samsung Xpress.
Gama include imprimanta C410W laser color, C460W cu functii de imprimare, copiere si scanare si C460FW cu functia de fax adaugata.

Samsung Xpress

Samsung Xpress

NFC Solution

Toate cele trei modele sunt capabile de a imprima pana la 18 pagini pe minut pentru alb – negru si patru pagini pentru color.
NFC  (near field communication) poate fi utilizat pentru a imprima fotografii, documente, e-mail-uri si continut web prin apropierea unui telefon NFC de imprimanta, in timp ce contactele pot fi sincronizate pentru a usura utilizarea faxului.

Samsung NFC Printer

Samsung NFC Printer

Sistemul foloseste NFC pentru a initia o conexiune intre un dispozitiv mobil si imprimanta si avertizeaza noii utilizatori ca pot descarca aplicatia Samsung Mobile Print si WiFi sau WiFi Direct pentru transferul de date.

Samsung Xpress C460FW

Samsung Xpress C460FW

Utilizatorii pot folosi, de asemenea, aplicatia Samsung Mobile Print pentru a transfera date de pe smarphone-urile lor,deoarece seria Xpress suporta Google Cloud Print pentru imprimarea de pe web de oriunde. Imprimantele s-au lansat deja in Coreea la sfarsitul lunii iunie 2013 si vor fi disponibile in Statele Unite ale Americii si Europa din iulie.

imprimante

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.