Samsung lanseaza castile Level

La doar câteva luni după dezvăluirea noii linii de căști premium la nivel mondial, Samsung lanseaza castile Level și a anuntat, miercuri, disponibilitatea noilor sale accesorii, pentru Statele Unite.
Dispunând de un design voluminos-retro pentru căștile clasice, Level include o cutie/difuzor cu Bluetooth și un set de căști interne, și va atrage probabil comparații cu căștile Beats de la Apple.

Level

Level Over

Având în vedere ofertele sale de produse, designul, politica de stabilire a prețurilor și clipul video de promovare cu o demografie specifică (a se vedea mai jos), se pare că Samsung se orientează exact către consumatorii de Beats cu noile sale gadgeturi.


De fapt, dacă veți compara cele două seturi, Samsung pare a oferi o alternativă directă la aproape toate punctele forte ale Beats. Căștile de top bluetooth de la Samsung (349.99 dolari) „Level Over”, fără cablu, sunt sub nivelul de preț al “Beats Studio”(379.95 dolari) iar comparația nu se oprește aici.
Următorul produs din categoria imediat inferioară, “Level On ” (179.99 dolari), poate fi comparat cu “Beats Solo” (199.95 dolari) și câștigă din nou la preț. În mod similar, căștile bluetooth “Level Box” (299.99 dolari), atacă aceeași categorie în care căștile premium sunt “Beats Pill” (199.95 dolari).

Comparația se extinde chiar și la cel mai scăzut nivel al liniei Samsung: căștile interioare Level In (149.99 dolari), sunt similare cu cele ale Beats, “Tour” cu cablu și “Powerbeats” wireless (149.95 dolari fiecare).

Level In

Level In

În termeni de stil, nici căștile Level nu aduc ceva nou, sau un alt aspect, care le-ar putea distinge față de ce există la acest moment pe piață. Același lucru este valabil și pentru căștile “Level Bluetooth”. Deci, în funcție de gustul dumneavoastră, linia Level, cu stil minimalist, arată fie agresiv de “obișnuit” fie “conservator de clasice”, ceea ce  contrastează în mod evident cu estetica celor de la Beats “orientate mai ostentativ spre hip-hop și electronic”, în ceea ce privește gusturile muzicale.

Pentru oricine ține scorul în meciul SamsungApple, acum că Apple deține Beats în ograda proprie, această ultimă mișcare a Samsung, probabil, nu va ajuta la liniștirea pălăvrăgelilor despre tactica de clonare a gigantului coreean, în orice domeniu electronic unde există și Apple. Disponibilitatea inițială pentru căștile Level ale Samsung va începe exclusiv pe Gilt joi (azi), apoi pe Amazon și Best Buy din 20 și respectiv 27 iulie.

2 thoughts on “Samsung lanseaza castile Level

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.