Samsung Galaxy K Zoom: telefon sau aparat foto?

Galaxy-K-zoom

Samsung Galaxy K Zoom prezentare generala:

Cel mai recent aparat de fotografiat hibrid de la Samsung este un telefon, Galaxy K Zoom, care se simte mai mult ca un telefon și mai puțin un aparat de fotografiat decât anterioriorul Galaxy S4 Zoom. Este un salt major în orice directie fata de predecesorul său, cu specificatii care il aduc mult mai aproape de smartphone-ul de top Galaxy S5 și un senzor relativ de 20,7 megapixeli, cu zoom optic 10x.

Samsung Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K Zoom

K Zoom este un telefon mare, deoarece are o camera mare in el. Dimensiunile de 5.4 x 2,8 x 0,8 inci și aproape 200 grame, sunt impresionante dar se produsul simte destul de confortabil în mână, deoarece corpul este ușor rotunjit, ca o piatră mare (si periculoasa!). Ruleaza Android KitKat 4.4.2 foarte similar cu cel de pe Galaxy S5.
Ecranul Super AMOLED de 4.8 inci, la 1080p HD este luminos și saturat, deși nu contine trucuri de software ca la Galaxy S5 la care acestea fac aspectul afișajului aproape perfect în toate condițiile de iluminare. Telefonul foloseste un procesor „hexacore” Samsung Exynos (dual de 1,3 GHz 1.7GHz/quad ). Alte specificatii includ 2 GB de RAM, 8 sau 16 GB de stocare, plus un slot pentru card MicroSD și LTE și alte rețele wireless. Il puteti avea în alb, negru și albastru electric.

 Cum arată și se simte Galaxy K Zoom

Suntem impresionati de cat de mult se simte Galaxy K Zoom , ca un telefon. Partea din spate este din același material cu textură de plastic ca la Galaxy S5, iar obiectivul nu iese mult in spate (desi veti simti cu siguranta ca e acolo). Aceasta face ca Galaxy K Zoom sa fie mult mai confortabil in folosire și atingerea va fi mai mult ca la un telefon obișnuit decât ca la Zoom S4.

Samsung Galaxy K Zoom

Samsung Galaxy K Zoom

Daca apăsați pe butonul de declanșare hardware obiectivul camerei foto al Samsung Galaxy K Zoom se va extinde, lucru care durează aproximativ o secundă. Butonul de declansare are dual-opritor pentru focus si “shoot” (declansare), iar dacă doriți puteți separa punctele AE și AF pentru imagini dramatice. Având în vedere că telefonul are numărul absurd de mare de moduri de fotografiere ale Samsung, modul “Pro Sugest” analizează și alege cele mai importante cinci moduri sau filtre care crede ca sunt cele mai adecvate. Mai multe moduri de fotografiere și filtre pot fi descărcate de la un magazin personalizat al Samsung. Stabilizarea optică a imaginii functioneaza pentru fotografii și clipuri video la 1080p si pentru filmari cu până la 60 cadre pe secundă.

2 thoughts on “Samsung Galaxy K Zoom: telefon sau aparat foto?

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.