Samsung Galaxy S6

galaxy_s6

Se crede din ce în ce mai mult că Samsung va anunța noul Galaxy S6 la MWC 2015, la începutul lunii martie, astfel că nu ne mai mirăm că zvonurile inundă internetul într-un șuvoi gros și rapid.
Cel mai recent dintre ele este și unul dintre cele mai complete de până acum, detaliind o presupusă listă completă de specificații tehnice, care fac din noul telefon unul dintre cele mai puternice aparate din 2015.

Potrivit zvonurilor, care a fost trimis trimis site-ului BGR de o „sursă de încredere”, că Samsung Galaxy S6 va avea un ecran de 5.1 inci QHD Super AMOLED Gorilla Glass 4, cu o densitate a pixelilor de 577 pe inci, cu o „uimitoare vizibilitate în aer liber” într-o carcasă super subțire.

Samsung Galaxy S6 va renunța la Snapdragon?

La interior se presupune că va avea un procesor pe 64 biți octa-core cu arhitectură de 14nm, cu 50% mai rapid decât cel al Galaxy S5. Scurgerea nu precizează modelul, dar acel „14nm” dovedește clar că nu va fi Snapdragon 810 care este construit pe 20nm. După toate probabilitățile, va fi unul dintre propriile cipuri Exynos dezvoltate de Samsung, și despre care există, de asemenea, nenumărate zvonuri pe nternet.
Se susține de asemenea că va exista o cameră foto de 20mp principală, cu stabilizare optică a imaginii, împreună cu un aparat de 5MP cu diafragmă f/1.8 și HDR pentru „selfie”.

Samsung-Galaxy-S6

Samsung Galaxy S6 Concept

Carcasa va fi, aparent, din metal și sticlă, după cele mai recente zvonuri, iar telefonul va folosi LTE 6 pentru viteze de download teoretice în 4G de până la 300Mbps, și va fi vândut în gamele de stocare de   32, 64 sau 128GB. Nu a apărut încă nici un cuvânt dacă Samsung Galaxy S6 va avea slot pentru card microSD, dar ne imaginăm că va fi, deoarece cele mai multe telefoane Samsung îl au.
În cele din urmă, Galaxy S6 va folosi o baterie de 2550mAh „built-in” cu încărcare wireless (!), încărcare rapidă și patru de ore de utilizare la o încărcare de doar 10 minute. Cu alte cuvinte, Samsung Galaxy S6 se anunță a fi un monstru.

2 thoughts on “Samsung Galaxy S6

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.