Samsung Galaxy S6: ce ne dorim?

S6-Concept

Samsung Galaxy Note 4 a fost deja anunțat, iar acum drumul este deshis pentru Samsung Galaxy S6. De fapt, este posibil, cu excepția Nexus 6, să fie una din următoarele versiuni mai mari de telefon pe care ne așteptăm să o vedem, chiar dacă este încă la multe luni distanță, probabil.
Samsung probabil lucrează deja din greu pe telefon și primele scurgeri de informații și zvonuri încep să apară, fiind mai mult ca sigur că în prezent nu există alte telefoane Samsung de top în curs de pregătire.
Nu se cunosc prea multe până acum, dar există zvonuri care plutesc în jurul acestui nou „flagship” precum și alte câteva lucruri pe care le putem lua în considerare având în vedere istoria, bunul simț și situația pieței. Deci, revino pe această pagină pentru toate actualizările.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Concept – Bend Metal

Având în vedere că nu știm prea multe despre noul Galaxy S6 la acest moment, iată mai jos lucrurile esențiale pe care credem că Samsung trebuie să le aibe în vedere pentru a face un succes răsunător din următoarea sa lansare pe piață.

O carcasă mai bună pentru galaxy S6

Ar fi corect să spunem că „gropițele” de pe panoul din spate al Galaxy S5 nu au fost pre bine primite. Toată lumea a strigat după un design nou pentru seria Galaxy S de mult timp, dar Samsung se pare că nu a ascultat nici o voce.
Un S6 într-o carcasă de metal și o senzație de „premium” ar fi încântat mulțimea. În cazul în care reproiectarea este pe drum, de ce să nu se meargă mai departe pentru noul factor de formă? Noul profil premium ar putea actualiza gama și ne-ar ajuta să o simțim din nou ca pe ceva special.

Samsung Galaxy Concept

Samsung Galaxy Concept

Având în vedere „feelingul” pe care Alpha și Samsung Galaxy Note 4 îl dau acum pe piață, Galaxy S6 va pierde enporm dacă nu se va îndrepta spre ambalarea într-un cadru de metal.

Afișaj 2K

Nimeni nu mai este impresionat de rezoluția 1080p, de când televizoarele 4K sunt în magazine. Nu am fi fost, deci, surprinși să găsim o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli pe Galaxy S5, dar se pare că afișajul QHD (Quad High Definition) nu era gata pentru evoluție „în prime time” la începutul lui 2014. Acum situația e schimbată acum, cu nota Galaxy Note 4 și LG G3, ambele ambalând ecrane 2K, astfel încât ceva mai puțin decât un ecran QHD va fi o dezamăgire la Galaxy S6. Însă ar fi bine ca Samsung să gândească și o baterie pe măsură. Hei, Samsung, nu noi rezolvăm aceste probleme – asta e tema voastră viitoare pentru laboratoarele de cercetare și dezvoltare din Coreea de Sud.

Un procesor pe 64 de biți

Poate că lipsa unui procesor pe 64 de biți la Samsung Galaxy S5 a fost o confirmare că nu sunt prea multe avantaje încă, sau poate că a fost declarația că „noi nu copiem Apple”.
În orice caz, indiferent de beneficiile percepute sau reale, un număr de 64 este mai mare decâ 32, astfel că trebuie să fie mai bun, iar în cazul în care iPhone 6 al prietenului meu are unul, dacă nu îl pui și în Galaxy S6, nu-l cumpărăm, să fie clar! Vestea bună este că odată cu noul sistem Android -L pe 64 de biți procesoarele viitoare pentru Galaxy S6 vor fi „obligate” să profite de această noutate.
Și, în timp ce rezolvi asta „împins de la spate”, pentru numele lui Dumnezeu, adăugă mai mult RAM, căci 2 GB nu este suficient pentru a satisface cerintele moderne de multi-tasking, de zi cu zi.

Baterie mai mare

Putem deține suma totală de realizări ale umanității într-o singură mână, putând accesa toate cunoștințele științifice ale umanității și putem vizualiza toate operele de artă din muzeele lumii, dar numai pentru câteva ore… De ce sunt încă bateriile telefoanelor mobile atât de proaste?

samsung_s6_new

Samsung Galaxy Alpha – Metal Body

Avem nevoie de baterii mai mari, de un „power management” mai eficient și de încărcare wireless și mai rapidă. Bateria de 2,800mAh în S5 este cu un pas mai sus de predecesoarea sa, dar are un plus de 0,1 inci de ecran de aprins. Calcă pe apă Samsung… ”eliberează-ne pe noi de încărcarea noastră cea de toate zilele”.

O pereche decentă de difuzoare stereo

Din păcate este doar un singur difuzor pe Samsung Galaxy S5. Chiar nu vrem să trebuiască să purtăm căști 24 de ore pe zi. Este un dispozitiv mobil, ce naiba!. HTC One M8 demonstrează în mod clar beneficiile difuzoarelor duale cu care este dotat, și în față… Sony a auzit plângerile noastre pentru că Xperia Z2 și Z3 le au.
Ecranele sunt suficient de mari pentru a viziona filme cu prietenii, acum. Ce zici de a aduce o calitate a sunetului ceva mai mare de zero? Un set bun de boxe stereo ar fi bine primite în S6 de către toată lumea.

Ascultă-ți întotdeauna clienții!

Moto X este un sac amestecat de calități, dar e incontestabil o calitate esențială să poți vorbi direct telefonului și să-l trezești la viață (comenzi vocale). Google continuă să-și îmbunătățească funcționalitățile și acum și adaugă mai mult. În cazul în care Samsung ne va asculta, ne-ar dărui si el această caracteristică. Acum, Google a actualizat comenzile vocale pentru orice ecran, dar l-am vrea și pe S6 pentru a ne asculta cineva chiar și când telefonul este oprit și nevasta la cumpărături.
Sistemul de recunoaștere a vocii se îmbunătățește rapid. Având în vedere că smartphone-urile noastre încep să se conecteze la tot felul de produse purtabile, electrocasnice și autoturisme, capacitatea de a emite comenzi vocale ne aduce cu un pas mai aproape de utopia futuristă pe care o tot visăm.

Vezi si “De ce ne dorim un smartphone mai mare?

4 thoughts on “Samsung Galaxy S6: ce ne dorim?

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.