Galaxy S6

După dezamăgitorul și ieftinul în aspect S5, Samsung a revenit pe piață cu un Galaxy S6 mai frumos și mai puternic în două forme: normal și „edge”, care are un ecran ce coboară în laterale.
Carcasa: plasticul a dispărut! Samsung Galaxy S6 este din metal și sticlă, dar este un metal și o sticlă mai inteligente decât am văzut pe iPhone: partea din spate din sticlă este din Gorilla Glass 4, mai degrabă decât chestia ușor de spart dar “temperată cu ioni” de la Apple. Telefonul este de fapt cu totul din sticlă colorată și învelit cu un cadru de metal periat. Modelul de bază vine în alb, negru, auriu, sau turcoaz. La aproximativ 2,75 inci lățime și aproximativ 136 grame, este un pic mai mic decât Galaxy S5 și mai potrivit pentru utilizarea cu o singură mână.

Galaxy S6 – ecran plăcut, procesor rapid

Ecranul Galaxy S6 este ridicol de plăcut. La 5.1 inci și o rezoluție de 2560 x 1440, are 577 de pixeli pe fiecare inci. Butonul fizic „home”, de sub ecran, funcționează atât ca senzor de amprentă digitală (atingere, nu trecere) și ca un buton de lansare a aparatului foto dacă îl atingeți de două ori. Există și un senzor IR pentru monitorizarea ritmului cardiac pe spate și un emițător IR pentru controlul aparatelor electronice de acasă, în partea de sus.

Ceea ce nu are noul Galaxy S6 este un slot pentru card de memorie sau o baterie detașabilă. Bateria de pe acest telefon este mai mică decât cea de pe S5, adică 2550 mAh pe modelul normal și 2600 pe Galaxy S6 Edge, spre deosebire de 2800 de pe Galaxy S5. Samsung spune că au gestionat mai bine consumul de energe, un procesor mai eficient, plus încărcare rapidă prin USB sau wireless incluse. Știm că ecranul super-dens va trage o mulțime de energie din baterie, deci de viața acesteia este una dintre întrebările de top de aici . În ceea ce privește memoria, aceasta va fi fixă și în variante de 32GB, 64GB și 128GB. Galaxy S6 va folosi un procesor Exynos 7 dotat cu noul cip Qualcomm pe arhitectură de 14nm. Se presupune că se va mișca mai repede.

Galaxy_S6

Galaxy S6

Camera are o rezoluție de până la 16 megapixeli, și da, este în relief. Acest lucru va deranja unii oameni, dar nu pe cei mai mulți, bănuiesc. Camera frontală este de 5 megapixeli. Ambele camere colectează multă lumină, cu o diafragmă maximă f/1.9, unde balansul de alb a fost îmbunătățit prin senzor IR, care ajută telefonul să înțeleagă dacă se află în interior sau în aer liber. La comparația unei fotografii făcută cu S5 față de Galaxy S6, la S6 fotografia avut echilibru la expunere mult mai bun, a fost mai puțin neclară și a fost mult mai puțin expusă în zonele luminoase.

Difuzorul grilă este pe partea de jos, cu mufă pentru căști și un port USB pentru încărcare compatibil cu Qualcomm QuickCharge. Marginea de jos a telefonului seamănă foarte mult cu iPhone 6, ceea ce va cauza, probabil, unele vorbe, deși restul telefonului nu arata ca un iPhone, în întregul său. Samsung a declarat că difuzorul este de 1,5 ori mai tare decât cel de la S5. Acesta nu este la nivelul „boom-sound”-ului de la HTC, dar e ok.

Galaxy S6 – software și accesorii

Samsung a simplificat software-ul său TouchWiz extrem de complex, de la S4 la S5 și din nou până la S6, dar nu suficient de mult, pentru mulți oameni. Samsung a declarat că Galaxy S6 este un alt pas spre simplitate, deși nu este standardul Android 5.0.2 Lollipop.

Galaxy_S6_Edge

Galaxy S6 Edge

Samsung a demonstrat modul în care a modificat în jos opțiunile (și, sperăm și la amprenta de memorie), la Galaxy S6, cu meniuri simple și o încărcare mai rapidă. Lansarea camerei foto se petrece mult mai repede: de la atingerea butonului, imaginea a fost înregistrată în 0.65 secunde, comparativ cu 1.6 secunde pe Galaxy S5. E o diferență reală.

Telefonul suporta, de asemenea, noul sistem de plată „Samsung Pay” (anterior LoopPay) sistem de plăți mobile, care se conecteaza la cititorii de benzi magnetice existenți, fără a fi nevoie de un sistem exotic bazat pe NFC pentru a face achizițiile de pe cardul de credit. Acesta funcționează cu MasterCard și Visa, dar încă nu și cu American Express. Informațiile dvs. de pe cardul de credit vor fi stocate într-un mod criptat în telefon, a declarat Samsung. Pentru a utiliza aplicația, apăsați cu degetul pe senzorul de amprentă digitală de la butonul de start.
Samsung Galaxy S6 va ajunge la toți dealerii majori din SUA în aprilie și in Europa din luna mai.

5 thoughts on “Galaxy S6

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.