Samsung Galaxy Mega 2 la vanzare, inainte de aparitie!

Samsung.Galaxy.Mega.2

Ne așteptam ca Samsung să anunțe noul „phablet” Galaxy Mega 2 foarte curând, poate chiar la IFA 2014 (Berlin, 5 – 10 septembrie), dar acum nu mai este nevoie să se deranjeze deoarece telefonul a intrat deja la vanzare în anumite magazine din Thailanda și Malaezia.
Site-ul thailandez Droid Sans a cumpărat unul și l-a expus, stricând toată surpriza pe care cu înfrigurare (nu chiar) am așteptat-o. Samsung Galaxy Mega 2 are un ecran Super AMOLED de 6.0 inci cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, dimensiune care încape tocmai între cele două versiuni ale originalului Samsung Galaxy Mega, cel de 5,8-inch și cel favorit, de 6,3 inci.

Samsung Galaxy Mega 2

Samsung Galaxy Mega 2 – conform Droid Sans

Noul Samsung Galaxy Mega 2 este tot de calitate medie în performanță, ca și predecesorul său, cu un procesor quad-core Exynos 4415 la 1,4 GHz și 1,5 GB de memorie RAM. Există o baterie de 2800mAh, iar versiunea thailandeză vine cu o camera de 8MP, deși se pare că viitoarea versiune chineză va putea fi amplificată cu una de 13MP.

Mega 2 – Un Phablet 4G

Samsung Galaxy Mega 2 suporta 4G și NFC, ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat și are spațiu de stocare de 16GB, împreună cu un slot pentru card microSD. Designul actual al Samsung Galaxy Mega 2 are mai multe în comun cu Samsung Galaxy Note 3 decât cu originalul Galaxy Mega, deoarece are partea din spate îmbrăcată în celebra și detestata piele falsă. Site-ul Droid Sans încheie prin a dezvălui că telefonul se vinde deja pentru 14.500 Baht (în jur de 280 lire sau 450 dolari).

Samsung Galaxy Mega 2

Samsung Galaxy Mega 2 – conform “Droid Sans”

În ceea ce privește data la care Samsung Galaxy Mega 2 va fi disponibil pe piața europeană, care este încă necunoscută, sperăm că o vom afla când Samsung o va anunța, deși parcă nu mai are mici un farmec… De la Samsung, de asemenea, mai așteptăm și data de lansare a noului Samsung Galaxy Note 4… până nu-l vând, înainte de a-l fabrica…

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.