Samsung Galaxy A8 la vanzare in China

Noul telefon Samsung Galaxy A8 (anunțat la sfâșitul iernii) a apărut pe site-ul chinez al producătorului înainte de lansarea sa și, cum au prezis și zvonurile anterioare, e al naibii de subțire.
Se dovedește a fi cel mai subțire telefon, pe care compania l-a produs vreodată, încastrat într-un cadru metalic și cu un design curbat, similar cu ce al Samsung Galaxy S6.
Samsung Galaxy A8 are un ecran Super AMOLED de 5.7 inci Full HD și tot telefonul cântărește doar 151 g.

Caracteristici Samsung Galaxy A8

Cea mai plăcută caracteristică (foarte bună la vânzare) este grosimea telefonului – doar 5.9mm, fiind unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri disponibile în prezent.
Cu toate acestea ce este mai puțin impresionant se află „sub capotă”, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 615 tactat la 1GHz și 1.5GHz, precum și memorie de 2GB de RAM, suport microSD pentru stocare de 16GB sau 32GB.
Puteți utiliza, de asemenea, unul dintre sloturile microSD ca și al doilea slot SIM, dar aceasta înseamnă că trebuie să alegeți între stocare suplimentară și a doua rețea pentru convorbiri.

Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

Pe partea din spate noul Samsung Galaxy A8 are o cameră principală de 16MP, dar nu există încă nici o veste despre senzorul din față. Există o baterie de 3050 mAh pentru putere, conectivitate 4G și NFC pentru restart.

Prețul vehiculat pe piața chineză pentru Samsung Galaxy A8 este de 3199 yuani (aproximativ 469,9 EUR). Din păcate telefonul se pare că ar putea fi o exclusivitate pentru Asia în acest moment, dar le ținem pumnii să o apuce cât mai curând pe „Drumul Mătăsii” către Vest…

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.