Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7

Samsung Electronics a prezentat noul Galaxy A7, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din seria Galaxy, echipate cu hardware premium pentru o experiență socială superioară. Combinând performanțe multitasking susținute de un procesor puternic, cu un design sofisticat, Samsung Galaxy A7 extinde folosirea popularelor servicii oferite de Galaxy A5 și A3, care permiteau utilizatorilor să capteze și să împărtășească fiecare moment pe platforma socială de media preferată.

Samsung-Galaxy-A7

Samsung Galaxy A7

„Ne străduim să dezvoltăm dispozitive care să facă apel la o gamă largă de consumatori și care sunt în fruntea următorului mare val al tendințelor sociale”, a declarat JK Shin, CEO și șef pentru IT & Comunicații Mobile la Samsung Electronics. „Combinând un design metalic la modă cu o performanță puternică, Samsung Galaxy A7 reprezintă eleganță în timp ce livrează o experiență superioară utilizatorului”.

Samsung Galaxy A7 – Caracteristici importante

Samsung Galaxy A7 este echipat cu un procesor „multicore” combinând două procesoare separate, quad core, ce vor permite utilizatorilor să efectueze rapid și ușor activități intensive de proceaser a datelor. Galaxy A7 este dotat cu 16GB de memorie și 2GB de RAM, o putere preferată în toate aplicațiile mass-media folosite de un utilizator, această putere fiind susținută de o baterie de lungă durată de 2,600mAh.

Samsung-Galaxy-A7-Series-Products-Specifications

Samsung Galaxy A7 – Specificații

Samsung Galaxy A7 sprijină, de asemenea, funcțiile și serviciile intuitive oferite și de Galaxy A5 și A3, cu un aparat de fotografiat avansat de 5 megapixeli pentru „selfie” cu caracteristici avansate, inclusiv „Shot Ultra Wide” și modurile „Auto Selfie”, care fac posibilă o fotografie folosind doar o comandă vocală sau chiar o simplă atingere. Dispozitivul dispune de asemenea de „autocontrol prin voce clară” pentru a reduce zgomotul mediului înconjurător, precum și sprijin LTE de categoria 4 pentru încărcări rapide și ușoare ale fișierelor foto și video pe orice rețea socială. În plus față de aceste caracteristici, Samsung Galaxy A7 ofera modul „privat”, care adaugă un mod suplimentar de securitate pentru fișierele și documentele importante. Galaxy A7 are, de asemenea, și funcția „Multi Screen Application”.

Samsung Galaxy A7 – Specificații

Network L  LTE Cat4 150/50Mbps, HSPA+ 42/5.76Mbps
Processor LTE : 1.8GHz Quad-Core + 1.3GHz Quad-CoreLTE/3G Dual SIM : 1.5Hz Quad-Core+ 1.0GHz Quad-Core
Display 5.5” HD sAMOLED
OS Android 4.4 (KitKat)
Chipset A   LTE DS/3G : MSM8x39 (Quad A53 1.5GHz + Quad A53 1.0GHz)LTE SS: Exynos 5430 + M7450 (Quad A15 1.8GHz + Quad A7 1.3GHz)
Camera 13MP AF w/ LED Flash + 5.0MP
Camera Features Wide Selfie, Rear-cam Selfie, Beauty Face Features
Video MP4,M4V,3GP,3G2,WMV,ASF,AVI,FLV,MKV,WEBM
Playback : FHD(1920*1080) @ 30fps
Audio MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB,FLAC,MID,MIDI,XMF,MXMF,IMY,RTTTL,RTX,OTA
Additional Features Ultra Power Saving Mode, Changeable Theme (Natural, Classic, Casual, Romantic), Private Mode, Multi Screen, Quick Connect
Connectivity Wi-Fi 802.11 a/b/g/nBT 4.0, USB 2.0, A-GPS+GLONASS, NFC (LTE version only)
Sensor Accelerometer, Proximity, Geomagnetic, RGB, Hall, Light
Memory 2.0GB (RAM) + 16GBmicroSD slot (up to 64GB)
Dimension 151 x 76.2 x 6.3 mm, 141g
Battery 2,600 mAh

3 thoughts on “Samsung Galaxy A7

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.