Samsung doreste aplicatii mobile pentru imprimante

samsung.mobile

Puține produse de tehnologie pot fi la fel de enervante ca imprimantele, dar Samsung Electronics speră să schimbe acest lucru prin a convinge dezvoltatorii să creeze aplicații pentru imprimantele sale multifuncționale.

Aplicatiile pot fi create folosind noul „Smart UX SDK” și va rula pe liniile de imprimante multifuncționale Samsung MultiXpress și Samsung ProXpress, pentru birouri, și care vor fi controlate cu ajutorul unei tablete Android integrate, cu un ecran de 10.1 inch.

samsung_mobile_printing

Printare Mobila cu Samsung

Compania speră ca dezvoltatorii proprii, cei independenți, precum și alți integratori de sisteme si reseleri vor construi aplicații Android pentru imprimante. Până în prezent, compania coreeană Hancom este singura companie din afara Samsung ce s-a aplecat asupra acestui lucru.

Cu aplicația „Office” de la Hancom, utilizatorii pot vizualiza și edita documente direct pe imprimantă. Avantajul presupus este că nu trebuie să te întorci la computer pentru a corecta erorile de imprimare. Samsung a creat, de asemenea, aplicații proprii, inclusiv pentru imprimarea mobilă, și care sunt oferite împreună cu serviciile de stocare online („cloud”), cum ar fi Google Drive, Dropbox, OneDrive Microsoft și Box.

Samsung a făcut SDK disponibil pentru descărcare de pe site-ul de dezvoltare a companiei, din data de joi, 14 martie. Folosind setul, dezvoltatorii pot accesa diferite caracteristici pentru imprimare, scanare și copiere, precum și alte aplicații bazate pe cloud. Pentru a vă ajuta să începeți folosirea printării mobile, Samsung a postat un ghid de folosire a aplicației.

Este logic ca Samsung să încerce să profite de poziția sa în ecosistemul Android pentru a vinde imprimante mai profesionale, dar dezvoltatorii importanți probabil vor prefera lupta pentru personalizarea aplicațiilor pentru dispozitivele mobile ale Samsung, pe o piață pe care compania coreeană este mult mai dominantă decât pe cea a imprimantelor Samsung.

1 thought on “Samsung doreste aplicatii mobile pentru imprimante

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.