Samsung coboara piata cu un monitor 4K de 700$!

Ochii noștri s-au desfătat deja cu televizoarele 4K și monitoarele 4K pentru calculatoare, de asemenea. Luni, Samsung a anuntat o noua linie de monitoare de consum, inclusiv primul său Ultra High Definition, cu afișaj 4K si utilizare pentru PC desktop. UD590, disponibil acum pentru pre-comanda, este un monitor de birou de 28i inci cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli.

monitor 4K

UD590

 Dar cea mai buna parte este prețul său: 700 dolari, conform Samsung. Alte modele iesite pe piata în acest an costa 1.000 dolari sau mai mult.

Cateva specificatii de la Samsung:

UD590 se conecteaza la PC prin HDMI sau DisplayPort, iar specificatiile sale sunt impresionante: un timp de raspuns de 1 milisecunda gri-la-gri, luminozitate 370 cd/m2, precum și suport pentru un miliard de culori. Acest monitor utilizează iluminarea cu LED-uri, cu un panou TN, care oferă unghiuri de vizualizare de 160  și 170 de grade. Aceste unghiuri sunt bune, deși nu la fel de mare ca și monitoarele care folosesc IPS sau panouri-le LPS.

SAMSUNG UD590

Samsung UD590 UHD

Display-ul utilizeaza Samsung Picture – in – Picture 2.0 , care vă permite să conectați două computere la monitor și a le vizualiza side-by- side la rezoluția nativă. PiP 2.0 vă permite, de asemenea, să vizualizați video HD la rezoluția maximă inițială. Display-ul poate , de asemenea, upgrada conținutul cu rezoluție mai mică la rezoluție UHD.

Standul în formă de T gasit pe UD590 și alte monitoare Samsung poate semana cu un suport de sound sau hub de porturi, dar e doar pentru aspect. Un stand simplu este disponibil pe modelele mai mici si pentru un preț mai mic.

Alte date ale noului monitor UHD

Suntem încă în așteptarea informațiilor cu privire la ratele de refresh ale display-ului, ca sa avem un punct de referinta in ceea ce priveste celelalte monitoare 4K. O parte din problema este într-adevăr problema portului: un monitor Sharp 4K, de exemplu, poate administra doar o rată de refresh de 30 Hz prin HDMI, dar una de 60Hz prin DisplayPort, care este o modalitate mult mai capabila, dar mai puțin frecvent utilizata la conectare. Vom actualiza acest articol atunci când vom auzi din nou vesti de la Samsung.

UD590

Samsung UD 590 monitor

Compania a anuntat , de asemenea, două ecrane de 24 inci și două de 27 inci la full HD 1080p. Toate cele patru monitoare full HD utilizează panouri PLS – WVA cu unghiuri largi de vizualizare de 178 grade. Conectivitatea include porturi VGA și HDMI, dar nu si DisplayPort. Modelele de 24 inci încep de la 250 dolari, cu un stand simplu și 270 dolari pentru un model cu un stand elegant în formă de T. Modelele de 27 inci încep de la 310 dolari pentru stand simplu și 330 dolari pentru suportul în formă de T.
Samsung va începe distributia acestor monitoare (pe cale maritima) cândva în această lună.

Cum arată jocurile pe un monitor 4k? Vedeți aici!

5 thoughts on “Samsung coboara piata cu un monitor 4K de 700$!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.