Review: Imprimanta “Cadillac” HP OfficeJet Pro 276dw

HP OfficeJet Pro 276dw

Imprimanta HP Officejet Pro 276dw este un “Cadillac” printre imprimantele multifunctionale cu jet de cerneală, rapidă și capabilă, fiind o afacere în comparație cu concurența laser din domeniu.

184875590.hp-officejet-pro-276dw-cr770a

HP Officejet Pro 276dw

Imprimantele cu jet de cerneală, care si-au pierdut atractia  în rândul consumatorilor, isi găsesc acum noi locuri de muncă în birourile mici și in aceste grupuri de lucru. Am testat destule modele de imprimante pentru afaceri în ultimii doi ani, pentru a dovedi că un jet de cerneală multifuncțional de înaltă calitate este mai rapid și mai ieftin in operare decât produsele laser comparabile, la suma de 500 dolari. Si am inceput bine cu HP Officejet Pro 276dw la valoarea de 400 dolari. Este oarecum scumpă la cumpărare, dar este, de asemenea, o imprimantă multifuncțională cu jet de cerneală excelentă, ale cărei caracteristici de manevrabilitate îmbunătățită vă vor permite să vă desfăsurati cu usurintă chiar și în mediul corporativ. HP Officejet Pro 276dw, de asemenea, se instalează ușor, produce la ieșire imprimări frumoase si rapide, iar costurile la cerneală sunt extrem de scăzute.

Panoul de control al HP Officejet Pro 276dw

Pro 276dw are o nuanță închisă, ciocolatiu-maro, care, desi arată un pic de modă veche, se potriveste perfect cu marginile și colțurile rotunjite ale imprimantei. Este dotată cu un panou mare de control touchscreen, de 4,3 inci, cu o structură a meniului bine gândită, care o face ușor de operat. Software-ul include HP de scanare, imprimarea e-mailurilor de la distanță și o consolă de management la bord complet accesibilă prin intermediul browser-ului web. Caracteristicile de gestionare includ alerte e-mail, un firewall ,suport proxy, etc. Puteți ajunge la interfata de management prin intermediul panoului de control sau prin browser-ul dumneavoastră.

Panou de control la HP Officejet Pro 276dw

Panou de control la HP Officejet Pro 276dw

276dw are suport Ethernet, Wi – Fi și USB, astfel încât să poată fi atașată la rețea în orice mod și locație pe care o doriți. Instalarea a fost o nimica-toată: nu au existat complicații la firewall sau alte probleme de configurare, pe care le vedem de obicei, deși există destul de multe setări intermediare. Scanarea de la PC-ul nostru de test prin panoul de control al 276dw a fost disponibilă aproape imediat. Destul de des este nevoie la imprimante o perioadă exagerată de timp pentru a obține conectarea la rețea prin PC.

Calitatea și viteza imprimării la HP Officejet Pro 276dw: impresionantă!

Ceea ce vedeți în tava de ieșire la HP Officejet Pro 276dw vă va face să zambiti. Textul este aproape la o calitate laser și grafica de culoare este foarte frumos ansamblată. Fotografiile pe hârtie normală nu apar niciodată spălăcite si arată bine încorporate în emailuri și alte documente. Fotografii color pe hârtie lucioasă arată excelent, deși inclinarea HP față de tonuri portocalii rămâne. Tenta verzuie a dispărut din grafica monocromă – o schimbare de bun venit. Mai este însă găsită, cu toate acestea, în grafica alb-negru imprimată prin PostScript pe calculatoarele Apple. Calitatea la scanare este destul de bună.

Imprimanta de birou HP Officejet Pro 276dw

Imprimanta de birou HP Officejet Pro 276dw

Performanța HP Officejet Pro 276dw a fost bună (nici o pauză ciudată, ca la alte imprimante cu jet de cerneală) și rapidă. Cele mai multe documente incap cu ușurință în memoria de 512 Mb a imprimantei. Am imprimat pagini de text (care au inclus ceva grafică simplă monocromă) la o rată de 10,8 ppm pe PC și 13 ppm pe Apple Mac. Pe hârtie simplă de 4 x 6 – inc fotografiile au fost imprimate la un pic peste 4 ppm pe minut iar cu hârtie lucioasă, la o rată de aproximativ una pe minut.

O fotografie pe o pagină intreagă, imprimată la cea mai bună calitate a durat 2 minute și 15 secunde pe Mac, și un pic mai mult de două minute pe PC. Cu toate acestea, la setările implicite (‘default”), care arată aproape la fel de bine, puteți reduce timpul cu până la 75 de secunde pe pagina.

Cerneala este foarte, foarte ieftină!

Costurile de cerneală pentru HP Officejet Pro 276dw sunt deosebit de reduse – mai ales dacă ați cumpărat cartusele XL: 1,6 cenți pe pagină pentru negru și 5,6 cenți pe pagină pentru cyan, magenta, și galben. Un 7,2 cenți pe pagină la patru culori este mult mai ieftin decât veți obține cu o imprimantă laser cu pret comparativ cu al 276dw și mai ieftin decât la alte imprimante cu jet de cerneală. La cartusele de capacitate normală puteti adăuga până la aproximativ 12 de centi pentru aceeași pagină în patru culori. Diferența reală de cost intre aceste cartușe este atât de mică, incat s-ar putea fiti tentat să alegeti cele de capacitate XL. Doar amintiți-vă că, dacă nu se imprimă mult, prea multă cerneală ar fi nejustificată.

Scanare cu HP Officejet Pro 276dw

Scanare cu HP Officejet Pro 276dw

HP Officejet Pro 276dw 276dw vine cu o garanție standard de un an, dar sunt disponibile pachete: add -on de 120 dolari și garantie extinsă cu 140 dolari pe trei ani. Ciclul de functionare este de 30.000 de pagini pe lună, iar volumul maxim de incărcare recomandat este de 1.500 de pagini. Caracteristicile de manevrare a hârtiei includ imprimare duplex automată, scanare duplex (re-alimentare automată), o tavă de intrare pentru 250 de coli, tavă de ieșire pentru 150 de coli și un alimentator automat de documente pentru maxim 50 de coli. Există, de asemenea, o tavă de iesire pentru 250 de coli disponibilă pentru un supliment de 80 dolari.

O alternativă demnă a unei imprimante laser color!

Caracteristici in  gestionarea HP Officejet Pro 276dw, instalarea ușoară și funcționarea cu costuri reduse de cerneală precum și calitatea la ieșire a documentelor au fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut cu o imprimantă. În concluzie, este o alternativă frumoasă si ispititoare la o imprimanta laser, pentru firmele mici sau mijlocii.

5 thoughts on “Review: Imprimanta “Cadillac” HP OfficeJet Pro 276dw

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.