Oppo R7 si R7 Plus

OPPO Electronics Corp. din China a anunțat la un eveniment aniversar de 10 ani ce s-a desfășurat la Beijing, două noi completări la familia sa de smartphone-uri, Oppo R7 și R7 Plus, ce doresc să intre în bătălia cu Samsung și chiar cu Apple (cel puțin pe piața chineză, ajunsă acum la mai mult de un miliard de comenzi anuale).
Oppo R7 are un design de metal periat și afișaj 1080p cu ecran de 5 inci, în timp ce sub carcasă înglobează 3GB de memorie RAM cu un procesor Qualcomm octa-core tactat la 1.5GHz.

Oppo-R7

Oppo R7

Există, de asemenea, un acumulator de 2320mAh alături de sistemul de încărcare rapidă VOOC, cu care OPPO spune că va oferi două ore de timp de apel, după cinci minute de încărcare și va încărca telefonul la 75%, după doar 30 de minute.
În ceea ce privește camera foto principală, aceasta are un senzor de 16MP și poate fi lansată în 0.7s cu PDAF de detectare a feței, auto focalizare în 0.1s precum și optimizare anti-shake și blitz.

10 de ani de Oppo

Există, de asemenea, 5 noi moduri ale camerei foto: Super GIF, Selfie Flash, dublă expunere 2.0, Filtru Minune și soluții pentru mișcare rapidă.
Oppo a anunțat, de asemenea, un phablet R7 Plus cu acelați design periat de metal, același procesor Qualcomm, memorie de 3GB RAM, 32GB de stocare și o baterie de 4,100mAh asociată cu același sistem VOOC pentru încărcare rapidă.

R7Plus

R7 Plus

Noul phablet vine, de asemenea, cu un display fullhd la 1080p, pe ecran de 6 inci cu tehnologia curbată 2.5D, un senzor de amprentă digitală în față, conectivitate 4G și un nou aparat de fotografiat cu auto-focus cu laser și senzor RGBW pentru imagini cu 32% mai luminoase. Oppo a introdus, de asemenea, sistemul ColorOS 2.1, inclusiv o nouă imagine de brand pentru toate aplicațiile OPPO și 200 de aplicații dintre cele mai populare, folosite în China.
Oppo admite că sistemul său de opearare a avut unele probleme în trecut și a lucrat la problema startului, pentru a îmbunătăți viteza de deschidere de la 30 la 19 de secunde, cam în același interval ca și Android 4.4 și TouchWiz 5.0, în timp ce lansarea aplicațiilor a fost de asemenea îmbunătățită, iar rata de cădere a sistemului este mult mai mai mică.
Conferința de presă s-a încheiat cu mențiunea rapidă a unei brățări Compass portabilă, cu un senzor de ritm cardiac în interior dar fără alte detalii, în timp ce un alt produs OPPO, Selfie Stick, a fost anunțat, de asemenea.
Nu există nici o estimare de prețuri pentru piețele occidentale încă, dar faptul că au fost și asemena invitați la evenimentul de lansare sugerează că produsul va ajunge pe cel puțin una dintre aceste piețe – deși ar putea fi greu de găsit (ca și fostul OPPO N5).
Ambele sunt disponibile în culori gold și silver în China, începând de mâine, pietele occidentale având de așteptat pentru lansarea acstor telefoane.
Sunt deja 10 ani de când OPPO a creat primul MP3 player, luat cu asalt în China și doar 8 ani de la intrarea pe piața telefoanelor mobile în 2007 și 5 ani pe cea a smartphone-urilor în 2010.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.