HP OfficeJet 150, Noul Multifunctional portabil de la HP

HP_Officejet_150

Utilizatorii care cauta o imprimanta multifunctionala compacta care isi merita banii ar trebui sa ia in considerare HP OfficeJet 150 noul multifunctional portabil de la HP.

al_in_one-HP

HP OfficeJet 150

Review-ul celor de la Expertreviews.co.uk au apreciat design-ul sau robust, dar portabil datorita bateriei litiu-ion, ceea ce il face perfect pentru oamenii de afaceri.

Caracteristici Imprimanta HP OfficeJet 150

Imprimanta include si un scanner, are ecran tactil color si cititor pentru carduri de memorie, usurand imprimarea de pe aparate foto digitale.Autorul precizeaza ca imprimanta este de “cam de marimea unui pachet de cereale” , incapand intr-o geanta de laptop sau o geanta mica, ideal pentru afaceri.

officejet_al_in_one_150

HP OfficeJet 150

Desi nu suporta WiFi, conectivitatea este asigurata prin Bluetooth si USB, imprimanta fiind compatibila cu Windows phones, dispozitive cu Android si Blackberry.

Scannerul e destul de lent, durand cam  minut si jumatate pentru a scana o pagina A4 la 150dpi si cam un minut pentru o fotocopie, dar calitatea este buna.

In concluzie, OfficeJet 150 este scump, dar nu exagerat de scump cand te gandesti ca un scanner mobil bun costa in jur de 235 de euro. De asemenea, un cost de aproximativ 8-9 euro centi pe pagina nu e chiar asa de mare.

Sursa : Expertreviews.co.uk

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.