Noua imprimanta foto Epson L800

Imprimanta Epson L800

Epson lanseaza prima sa gama de imprimante foto  cu jet de cerneala prevazute cu un sistem de cartuse de cerneala integrate, de capacitate foarte mare. Fiind concepute pentru a oferi o listare color fiabila și economica, puteti  reincarca cartusele fara  murdaria sau complicatiile pe care le presupun alte sisteme de cartuse de cerneala. Aceasta imprimanta ofera un cost pe fotografie foarte scazut si este acoperita de garantia Epson.

Epson L800

Imprimanta Epson L 800

Imprimanta cu listare de inalta calitate a fotografiilor

Ideal pentru listarea fotografiilor, Noua imprimanta foto Epson L800 este primul sistem Epson cu cartuse de cerneala integrate, care va permite sa va bucurati de printuri de inalta calitate ale fotografiilor la un cost foarte scazut. Datorită cartuselor de cerneala  de capacitate foarte mare si sticlelor de cerneala  cu volum mare, acest model va lista cu usurinta  fotografii.

Cost pe imprimate foto foarte scazut

Este inclus un set de sase sticle individuale de cerneala Epson, de cate 70 ml fiecare – negru, cyan, magenta, galben, light cyan şi light magenta – oferindu-va un raport calitate/pret  foarte bun. Fiecare set de sticle de cerneala  de mare capacitate poate lista pana  la 1.800 de fotografii de 10 x 15 cm, de inalta calitate, oferind un cost foarte scazut per  fotografie.

Cartus de cerneala  integrat

Noua imprimanta foto Epson L800 este echipata cu tehnologia Epson cu cap de listare Micro Piezo, ce ofera rezistenta, calitate si fiabilitate fara  egal. Cartusul de cerneala de mare capacitate este complet integrat in imprimanta, astfel incat va puteti bucura de o listare color fiabila, fara murdaria sau complicatiile pe care le presupun alte sisteme de cartuse de cerneala.

epson l 800

Epson L 800

Tehnologia  Epson de completare rapida cu cerneala (Fast Ink Top-up – FIT), ce include capace si filtre etanse, concepute special, asigura un nivel minim al pierderilor de cerneala. Supapa reductoare controleaza fluxul de cerneala  si preintampina refluxul, ceea ce inseamna ca puteti sa transportati imprimanta usor si sigur, oriunde doriti sa lucrati.

Fara complicatii

Utilizarea cernelii originale Epson va ofera  calitatea dorita a listarii si fiecare sticla de cerneala prezinta un capac resigilabil pentru depozitare atunci cand nu este utilizata. Garantia  Epson va asigura ca veti obtine un nivel maxim de valoare, fiabilitate si siguranta de la imprimanta dumneavoastra.

Fotografii vibrante

Cu modelul  Epson L800, puteti  lista culori vibrante, realiste, cu rezultate durabile si puteti obtne fotografii fara  margini, pana la dimensiunea A4. Crearea de albume foto digitale, personalizate poate fi realizata cu usurinta listand direct pe CD-uri/DVD-uri si, datorită vitezelor de listare ridicate, puteti produce o fotografie de 10 × 15 cm în numai 12 secunde.

Rezolutia de listare

Pana  la  5760 × 1440     dpi  optimizat  pe medii  de tiparire adecvate folosind   sistemul RPM

(Resolution  Performance  Management)

Caracteristici cheie

Imprimanta  color  cu  cartus  de  cerneala integrat, de capacitate foarte mare

•Listati o fotografie de 10 × 15  cm in numai 12 secunde

•Listaţi fotografii  de inalta calitate, fara  margini, pana la dimensiunea A4

•Listati direct pe discuri CD/DVD

•Listati pana la 1.800 de  fotografii  de 10 × 15 cm, de inalta calitate,

la un cost foarte scazut per fotografie

•Sunt    incluse  6 sticle  de cerneala color, originale Epson, de câte 70 ml fiecare

•Listare                 fara  probleme , cu  garantie Epson

Pachetul  include

•Imprimanta Epson L800

•6  sticle  individuale  de  cerneala  de cate 70 ml fiecare

•Pachet  de hartie  fotografica  Epson

•CD  cu  software

•Ghid   introductiv

•Certificat  de  garantie

•Cablu  de  alimentare

In curand si in oferta magazinului tau de cartuse online www.cartuse-shop.ro

 

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.