Noua imprimanta CANON PIXMA E514

Canon a anuntat  lansarea unei noi imprimante multifunctionale PIXMA cu un consum redus de cerneala si care beneficiaza de sistemul de cartuse FINE. Acesta ofera  utilizatorilor care imprima in mod frecvent posibilitatea de economisire de pana  la 70% din costul imprimarilor.

Sistemul de cerneala al imprimantei PIXMA E514 ofera  posibilitatea de imprimare a  pana la 800 de pagini format A4 utilizand un singur cartus negru si 400 de coli A4 pentru unu cartus color, asigurand o perioada indelungata de utilizare intre inlocuirea acestora.

Canon-PIXMA-E514-angle1

CANON PIXMA E514

Viteza Pixma E514

 Cu viteze de imprimare a documentelor de pana la 8.6 ipm alb-negru, 5.0 ipm color şi aproximativ 44 secunde pentru o fotografie de format 10x15cm fara margini, modelul E514 pentru  acasa ofera imprimare rapida, de super calitate.

Noua imprimanta CANON  PIXMA  E514 si Tehnologia Canon

Tehnologia Canon FINE pentru capete de imprimare dispune de picaturi  de cerneala  de pana la 2pl si furnizeaza rezolutii de imprimare maxima de 4800dpi, pentru fotografii  reusite.

Canon Europe

Canon Europe

Noua imprimanta CANON  PIXMA  E514 se adreseaza cu precadere utilizatorilor casnici sau birourilor de mici dimensiuni si este livrata alaturi de un pachet software care include programele My Image Garden si Print Your Days, care permite utilizatorilor sa tipareasca direct de pe retelele de socializare (inclusiv Facebook) sau economisirea consumabilelor prin tiparirea a doua sau mai multe documente (pagini web) pe aceeasi pagina A4. Aplicatia My Image Garden permite gestionarea fotogafiilor, sortarea si optimizarea lor pentru tiparire, dar si recunoasterea persoanelor fotografiate si personalizarea printurilor.

Noua imprimanta CANON  PIXMA  E514 va fi disponibila incepand cu martie 2013.

 

1 thought on “Noua imprimanta CANON PIXMA E514

  1. Farcus Costin Valentin says:

    este super performanta, tocmai am castigat una pe Facebook, e superba !!!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.