Noua generatie de laptopuri Acer lansata la IFA 2016 | Acer Predator 21 X

Acer debutează o nouă generație de laptopuri la IFA 2016 în Germania, prin prezentarea unor laptop-uri noi, printre ele fiind primul notebook cu ecran curbat, un laptop convertibil și un model ultra subțire, care măsoară sub 1 cm grosime – 9.98mm ca să fim mai exacți. La această dimensiune este mai subțire decat Apple MacBook (13mm), HP Spectre 13 (10.4mm), sau Asus Zenbook 3 (11.9mm).

Acer Predator 21 X

Punctul culminant al noii game de laptopuri este, fără îndoială, noul Predator 21 X – un „monstru” de 8 kg, mai greu chiar si decât unele desktopuri. Potrivit Acer, acesta este primul laptop cu ecran curbat din lume, iar după cum sugerează numele acesta folosește un ecran masiv de 21 de inci, cu o rezoluție maximă de 2560 × 1080 pixeli. Ecranul este activat G-Sync, de asemenea, astfel încât frame-rate-ul va fi arăta soft și prietenos în orice joc și la orice configurație „ultra”.

Acer Predator 21 X

Acer Predator 21 X

Sub „capotă”, Acer Predator 21 X este alimentat de două dintre cele mai recente plăci grafice GTX 1080 de la Nvidia și un procesor Intel Core din a 7-a generație, Kaby Lake. Acer a dotat notebook-ul și cu sistemul „eye-tracking” Tobii, cu un sistem audio pe 4.2 canale și o tastatură mecanică de mărime normală, cu switch-uri Cherry MX pentru a fi în ton cu mărimea laptopului. Nu există însă nici o informație despre cât de mult va costa acest Predator 21 X, deoarece nici nu va fi livrat până prin primul trimestru al anului 2017.

Acer Swift 7

În ciuda subțirimii sale, de sub 10 milimetri, noul Acer Swift 7 este destul de puternic, oferind  a 7-a generație a unui  procesor Intel Core i5, memorie de până la 8 GB de RAM, un SSD de 256GB și „pretinse” nouă ore de utilizare. Laptop-ul are un șasiu unibody durabil din aluminiu cu două tonuri de culoare, negru și auriu și un ecran IPS de 13.3 inci, full-HD (1920 x 1080 pixeli) Gorilla Glass.

Acer Swift 7

Acer Swift 7

În ceea ce privește porturile există un cuplu USB-C 3.1 și o mufă pentru căști. Există, de asemenea, un webcam cu interval înalt dinamic pentru a aduce mai multe culori și detalii în video chat-uri.

Acer Swift 7 se va vinde pentru 999$, la tranzacțiile din luna octombrie a acestui an. Modelele  inferioare ca putere, Swift 1, 3 și 5 vor fi, de asemenea, disponibile, la preturi chiar mai mici – începând de la circa 249$, 499$ și respectiv 749$, având însă un „body” ceva mai gros și ecrane de 14 inci.

Acer Spin 7

Acer a avut, de asemenea, o noutate și pentru familia laptopurilor hibride, sub forma seriei „Spin”. Acer Spin urmează un model de linie similar cu Acer Swift cu modele 7, 5, 3 și 1. De asemenea, Acer Spin 7 este cel mai mare și mai subțire model, dotat cu un procesor Intel Core i7 tot de a 7-a generație, memorie de 8 GB de RAM și un SSD de 256GB.

Acer Spin 7

Acer Spin 7

Este de fapt o versiune ușor mai groasă a lui Swift 7, dar cu o balama escamotabilă la 360 de grade, extrem de flexibilă. De asemenea, este dotat cu o carcasă din aluminiu, unibody, iar prețul se va situa undeva la 1,199$, atunci când acesta va deveni disponibil, în octombrie, în SUA și alte piețe selectate.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.