Un nou concept pentru iPhone 6

iphone-6

Apple are in plan două telefoane de ultimă generație pentru anul acesta plus idea de a include un ecran mai mare și o carcasa curbată la colturile din spate, potrivit Bloomberg.

Un iPhone 6 mai mare

Raportul notează că noile telefoane vor fi de 4,7 și 5,5 inci în dimensiune, si vor fi disponibile în a doua jumătate a anului 2014 pentru utilizatorii din întreaga lume. Deci, putem deduce că Apple va onora obisnuita sa dată de promovare din septembrie pentru upgrade-ul anual. Ca noutate in aceste zile, sticla de pe afișajul ecranului va fi curbată la colturi, o premieră pentru linia iPhone.

iPhone-Plus-Blanc-Studio-02

iPhone 6 – Designers: Martin Hajek & Steve Hemmerstoffer

Apple are, de asemenea, in lucru senzori care pot distinge între atingerile dure și cele ușoare, potrivit Bloomberg. Cu toate acestea, noua tehnologie nu este așteptată să fie introdusă pe  linia Apple din 2014.

Cum influentează fanii iPhone compania Apple?

Un user de pe YouTube a luat această informație și a făcut unul dintre cele mai bune concepte pentru iPhone 6 pe care le-am văzut. El descrie ceea ce Apple ar putea face cu telefonul, obervandu-se o ușoară curbă la ecran, un corp mai rafinat si rotunjit in spate, un ecran mai mare, si o camera foto optimizată. Desigur, filmul nu se bazează pe nici o informație de interior de la Apple – toate acestea sunt doar imaginate. Dar sunt imaginate foarte bine, într-adevăr.

Dacă sunteți deja plictisit de iPhone 5S, capturile de ecran cu noul sistem de operare iOS 8 și acest nou concept de design vă poate menține treaz interesul, față de ceea ce vine de la Apple in acest an.

iOS 8 concept (courtesy www.gizmodo.fr)

iOS 8 concept (courtesy www.gizmodo.fr)

Dacă sunteți un fan al telefoanelor cu sistem Android, cele de mai sus vă oferă o șansă să vă răzgandiți.

Ce credeti? Este acest tip de design o idee bună pentru viitorul Apple iPhone? Alte concepte pentru iPhone 6 gasiti aici.

4 thoughts on “Un nou concept pentru iPhone 6

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.