LG prezinta G3 cu Display Quad HD

LONDRA 27 Mai – „Secretul lui Polichinelle”din acest an a debutat în sfârșit marți, când LG Electronics a dezvăluit ultima sa generație de smartphone prin G3.

Specificatii si alte considerente ale LG G3

La 5.5 inci, urmându-i lui G2 din 2013, acest LG G3 seamănă foarte mult cu o “phabletă” mai mult decât predecesorul său, oferind ceea ce șeful LG în planificare Dr. Ramchan Woo, a numit “punctul maxim”.

În mod specific, LG este dotat cu un ecran Quad HD IPS 2560×1440 pixeli, cu o densitate de 538 de pixeli per inci, comparativ cu display-ul de 5.2 inci Full HD cu rezolutie 1920×1080 pixeli de pe G2.

“Când am aruncat o prima privire la foaia de specs, am fost destul de surprins a vedea dimensiunea ecranului la 5,5 inci” a declarat Bae Chul Lee, vice-presedintele laboratorului de design pentru smartphone-uri de la LG, unui grup de reporteri, înainte de prezentarea de ieri. “Una dintre primele provocări a fost de a face utilizatorii să simtă că telefonul este mai mic decât pare”.

LG-G3

LG G3

Pentru a realiza aceasta, producătorul de electronice nu a lăsat nici un spațiu între palmă și noul suport metalic, care promite o mai mică amprentă plastică și mai puține amprente. Butoanele de putere și de volum sunt încă pe partea din spate a aparatului, care arătau tare ciudat pe G2.

Dispozitivul va rula Android 4.4.2 KitKat la lansare și cu un procesor quad – core Qualcomm Snapdragon 801 la 2.5 GHz. Acesta va avea două variante de 16 și 32GB cu 2GB sau 3GB de memorie RAM și slot microSD care poate extinde spațiul de stocare până la 128GB.

LG G3 Ecran

LG G3 Ecran

LG a vorbit despre grafica plată și simplificată a telefonului, similară cu cea a lui Apple iOS 7, care evită umbrele și adâncimea pentru un afișaj mai lin. Woo spera că acest lucru va ajuta utilizatorii să se concentreze pe conținut, cum ar fi noile widget-uri inteligente Smart Bulletin și Smart Notice.

Similar cu Google-Now Smart Notice acționează ca un asistent personal. Dacă sunteți într-o ședință, de exemplu și veți avea un apel neașteptat, acesta ar putea răspunde cu un text și poate comunica să fiți sunat/sau că veți suna înapoi, mai târziu. Pe parcursul zilei, G3 vă va aminti dacă nu ați întors apelul. Între timp, în cazul în care ați uitat să adăugați un prieten la adresele dvs. de contact, LG G3 vă va întreba dacă doriți să faceți acest lucru.

O tastatură inteligentă va învăța, de asemenea, obiceiurile personale de dactilografiere pentru a preveni erorile nefericite. Cuvântul a zilei a fost “Simple”, și Woo a citat alte produse, cum ar fi gama de vehicule Mercedes-Benz, aparatul de cafea Nespresso și ventilatorul Dyson fără lame, ca surse de inspirație pentru smartphone-ul LG G3, spunând că toți cei de la LG au ajuns să fie “obosiți de dispozitivele mobile devenite atât de complicate”.

Un smartphone securizat!

Pe frontul securității, LG G3 va include “Knock Cod-ul” anunțat anterior, precum și noul “Content Lock” și “Kill Switch”. “Content Lock”păstrează fișierele private, în condiții de siguranță și ascunse, atunci când un prieten va utiliza dispozitivul. “În cazul în care G3 este conectat la un PC, “Content Lock” previne previzualizări de fișiere, astfel încât datele sunt încă în siguranță”, a declarat LG. “Fișierele blocate pot fi stocate fie pe memoria internă a LG G3 sau de pe cardul microSD”.

LG G3 Camera Foto

LG G3 Camera Foto

Între timp, “Kill Switch” va permite proprietarilor de G3 dezactivarea de la distanță a telefoanele lor, în cazul în care au fost pierdute sau furate. Această funcție include, de asemenea, scanare antivirus și ștergerea datelor și blocarea telefonului de la distanță.

LG G3 dispune de o camera de 2.1 megapixeli în față și una de 13 megapixeli OIS în spate, cu laser Auto Focus, care măsoară distanța dintre subiect și aparatul de fotografiat cu ajutorul unui fascicul laser”. Deci, “imaginile neclare ale fiului tău marcând primul său gol la fotbal sau alte fotografii nu vor mai fi ratate pentru că aparatul de fotografiat nu a putut decide destul de repede pe care copil de la locul de joacă să se concentreze”, a declarat LG.

Alte caracteristici foto includ atingerea subiectului din imagine pentru focus și declanșarea obturatorului. Camera din față include un senzor de imagine mai mare și o mai mare deschidere pentru „selfie’s” mai frumoase.

Ca si LG G2, LG G3 suportă o baterie detașabilă de 3.000 mAh. Telefonul va activa in rețelele 4G, LTE și HSPA + de 21 Mbps (și 3G). Există Wi – Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth Smart Ready (Apt – X), NFC, SlimPort, A-GPS/Glonass și opțiuni de conectivitate prin USB 2.0.

8 thoughts on “LG prezinta G3 cu Display Quad HD

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.