Noile inovații de securitate de la Xerox

xerox

     Xerox a anunțat zilele acestea îmbunătățiri ale securității liniei sale de imprimante multifuncționale Xerox AltaLink®, oferind managerilor IT, administratorilor de rețea și ofițerilor de securitate informatică un nivel suplimentar de protecție și o abordare mai proactivă la amenințări în rețea.

   “În timp ce alte dispozitive de imprimare în rețea folosesc o abordare fracturată, manuală a securității informatice, Xerox are un răspuns automatizat care neutralizează amenințările la sursă”, a declarat Dr. Alissa J. Abdullah, șef de securitate al Xerox. Răspunsurile instantanee sunt critice atunci când secundele ar putea însemna diferența dintre răspunsul eficient la amenințare și o încălcare catastrofică a securitatii. ”

 

    Cum functioneaza :

          Prin majorarea tehnologiilor de securitate încorporate ale Xerox cu platformele McAfee Data Exchange Layer (DXL) și Cisco Platform Exchange Grid (pxGrid), infractorii cibernetici sunt opriți să câștige un punct de sprijin în rețele și compromite datele sensibile.

         Atunci când se detectează o amenințare, tehnologia McAfee Embedded Control whitelist oprește atacul. MFP trimite o alertă către McAfee ePolicy Orchestrator, care comunică evenimentul cu motorul Cisco Identity Services Engine pe cadrul DXL / pxGrid. Serviciul de autentificare Cisco scoate dispozitivul afectat din rețea până când amploarea atacului poate fi complet evaluată.

      Cu acest nivel de integrare, clienții pot să gestioneze și să aplice în mod centralizat politicile de securitate, să distrugă silozurile și să elimine petele oribile.

O descărcare gratuită a extensiei McAfee ePolicy Orchestrator, disponibilă pentru MFP-urile AltaLink, MFP-uri din seria i și MFP-uri EC7836 / 7856, poate fi găsită la Xerox AltaLink.

xerox

Xerox AltaLink C8030 / C8035 / C8045 / C8055 / C8070 Color Multifunction  

1 thought on “Noile inovații de securitate de la Xerox

  1. Zamusic says:

    I love this platform so much

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.