Noile imprimante Samsung oferă difuzoare si sistem de andocare pentru smartphone!

Imprimante pentru Viitor!

Samsung a dezvăluit o multime de noutăti la expozitia IFA din 4 septembrie. Cele mai multe stiri s-au învârtit în jurul Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy Gear SmartWatch, dezvaluite la Expozitie, dar compania nu se limiteaza doar la aceste categorii. Gigantul coreean de electronice, de asemenea, a dezvăluit o serie de imprimante, care, se speră, vor creste cererea mondiala, lucru ce il va face  “lider în imprimarea mobilă”. Din ceea ce s-a observat la aceste imprimante, Samsung nu doar doreste sa ajungă lider, dar ar putea deveni singura companie ce lanseaza o linie de imprimante cu un astfel de set curios de suplimente electronice.

Imprimanta ce canta si danseaza? Nu chiar…

samsungwave

Indie Printer by Samsung

Ai simtit vreodată nevoia de a auzi melodia preferată în timp ce imprimi documentul acela important? Samsung are acum de gând să abordeze utilizatorii mai putin obisnuiti ce au nevoie de imprimante, prin asa numita “Indie”, care vine cu un set de boxe. Imprimanta are un design retro, care oferă utilizatorilor “comfortul unui sunet de calitate plus un sistem de andocare mobil, fiind în acelasi timp totusi doar o imprimantă”. Da , există o imprimantă pe aceasta planeta care canta muzică si încarcă telefonul…. Nice!

Telefon sau imprimanta? Amandoua!

Există, de asemenea, un mic dispozitiv numit Wave, al cărui USP este de un “design minimal, organic”. Utilizatorii pot pur si simplu să conecteze smartphonul la imprimantă pentru a imprima continutul salvat in telefon. Aceasta este cu siguranta o caracteristică pentru cei mai putin activi si mai ales pentru cei care au nevoie de o imprimare rapidă.

1 thought on “Noile imprimante Samsung oferă difuzoare si sistem de andocare pentru smartphone!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.