Noi culori pentru Samsung Galaxy S6

s6

Samsung revine la spiritul de vară cu două noi opțiuni de culoare pentru telefoanele Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge.
Lansat luna trecută în alb, negru, sau gold, noul smartphone pilot va fi comercializat în noile culori „Blue Topaz” (pentru Galaxy S6) și „Green Emerald” (pentru Galaxy S6 Edge).
Noile nuanțe strălucitoare vor „îmbrăca” corpul telefoanelor de metal și sticlă, ce vor găzdui un ecran de 5.1 inci, baterie de 2550 mAh, împreună cu noul procesor Exynos 7.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Culoarea „Blue Topaz” pentru Galaxy S6 reprezintă un accesoriu la modă perfect pentru consumatorii ce doresc un stil aparte și sunt în căutarea unei culori vibrante, expresive și distinctivă”, a declarat Younghee Lee, vice-președintele executiv al diviziei mobile Samsung.

Galaxy S6 Edge

samsung-galaxy-s6-edge

Disponibil cu opțiuni de stocare de 32GB, 64GB și 128GB, noile telefoane Samsung vor fi disponibile la nivel palnetar în culorile „alb Pearl”, ”negru Sapphire”, „gold Platinum”, albastru Topaz” (Galaxy S6) și în plus „verde Emerald” (Galaxy S6 Edge).
„Scopul nostru este de a aduce consumatorilor un smartphone cu adevărat deosebit și frumos și să oferim clienților o combinație perfectă de dinamică și semnificație, completând fiecare parte a vieții lor mobile”, a spus Lee.

Pentru mai multe detalii, vezi și articolele noastre despre Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge.

3 thoughts on “Noi culori pentru Samsung Galaxy S6

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.