Multifunctionalul HP LaserJet Pro M1536dnf

Daca aveti nevoie de un multifunctional laser monocrom care sa includa si optiuni de scanare, copiere si fax, o varianta buna este HP LaserJet Pro M1536dnf. Pretul ei este undeva pe la 1.200 de lei si include suport pentru imprimarea duplex, precum și un port Ethernet, astfel incat sa poata fi conectata in retea si legata la mai multe calculatoare din birou.

HP Laserjet PRO M1536dnf

HP Laserjet PRO M1536dnf

Imprimantele nu sunt modele de frumusete ,dar  HP LaserJet Pro M1536dnf este unul din cele mai urate ca aspect. Are unghiuri si forme ciudate, si fiindca toate aceste optiuni trebuie sa incapa intr-un sasiu mic, a rezultat o imprimanta inalta, avand o inaltime de 373mm si o amprenta de 441x343mm, ceea ce il face unul dintre cele mai mici multifunctionale.
Panoul de comanda din fata include un ecran LCD monocrom cu două linii, impreună cu o serie de butoane dedicate pentru scanare si copiere, precum si o tastatura numerica pentru introducerea numerelor de fax. Exista, de asemenea, butoanele de apelare rapida de pe partea stânga a panoului care va permit sa formati instantaneu numere de fax utilizate frecvent. In ciuda cantitatii limitate de informatii care pot fi afisate pe ecran , meniul  imprimantei este inteligent conceput si ca urmare usor de folosit.

HP Laserjet PRO M1536dnf

HP Laserjet PRO M1536dnf

In partea de sus al multifunctionalului HP LaserJet Pro M1536dnf este un alimentator automat de documente care accepta pana la 35 coli de hartie. Acest lucru va permite sa copiati in mod automat sau sa trimiteti prin fax documente cu mai multe pagini fara a alimenta manual cu cate o coala suportul de scanner. Aceasta optiune poate realiza o  economie mare de timp atunci cand multifunctionalul e utilizat in birouri  cu volum mare de lucru.
Configurarea imprimantei nu este usor de facut, asa cum ar trebui sa fie,  iar manualul de instructiuni este destul de greoi si poti fi destul de usor derutat daca nu ai folosit o imprimanta laser inainte. Instructiunile pentru pregatirea si instalarea cartusului de toner sunt deosebit de sumare. Imprimanta nu are Wi-Fi, dar are un port Ethernet, alături de portul USB standard, astfel incat este usor sa o instalezi la mai multe computere din retea. Configurarea conexiunii la retea este, de asemenea, foarte simplu de realizat.

HP CE278A

HP CE278A

Scannerul  de la HP LaserJet Pro M1536dnf  are o rezolutie optică de 1200 dpi si, spre deosebire de multe modele de multifunctionale, capacul scanerului este dublu articulat astfel  incat se poate ridica pentru a putea scana si copia carti groase. Este extrem de rapid la copiere.
Hartia este alimentata in imprimanta printr-o tava situata in partea de jos, cu o capacitate de maxim de 250 de coli. Exista, de asemenea, un alimentator multifunctional de zece coli chiar deasupra tavii de alimentare cu hartie, util pentru a imprima plicuri sau etichete.
HP LaserJet Pro M1536dnf foloseste cartusul HP CE278A care listeaza pana la 2100 pagini. Acesta nu este nici foarte scump, nici deosebit de ieftin pentru un model  laser.

Ca o concluzie multifunctionalul HP LaserJet Pro M1536dnf este destul de rapid si iti da o calitate buna listarilor, dar nu iese cu nimic in comun fata de alte multifunctionale laser.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.