Multifunctionalul HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dw

Informatii despre HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dw

HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dw  este multifunctionalul  laser color de la HP caruia nu-i lipseste nimic in ceea ce priveste caracteristicile hardware fata de alte imprimante si multifunctionale HP. Conectivitatea  si sistemul de  manipulare a hartiei sunt de top, desi capacitatea sa este suficienta doar pentru  grupuri de lucru mici (publicul tinta al imprimantei).  Multifunctionalul produce listari foto exceptionale pentru pretul ei, iar listarile de texte destul de bune. Cel mai mare dezavantaj este viteza mica de listare.
Multifunctionalul HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dw are USB, Ethernet si Wi-Fi, astfel incat se  poate conecta in orice fel si in orice locatie doriti.
Cablul USB este inclus în cutie. Instalarea ei este foarte usor de realizat, iar panoul de control tactil de 3.5 inch face conectarea la o rețea Wi-Fi si multe alte operatiuni usor de realizat.
Software-ul pe care HP il livreaza pentru sistemul de scanare al multifunctionalului  este excelent, iar programele  sunt de inalta clasa. Sistemul  Hp ePrint de imprimare este de ultima generatie  prin softul dezvoltat de HP , listarea devenind usor de realizat de pe orice dispozitiv.

LaserJet Pro 400 color MFP M475dw

HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dw

Sistemul de alimentare a hartiei la HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dw este de prima clasa, cu duplex automat.
In afara de scanner, care foloseste  hartia de format  letter sau A4, multifunctionalul accepta hartie de dimensiuni standard (A4, A5, A6, Letter). Veti gasi o tava de 250 de coli in partea jos a multifunctionalului , plus un suport de alimentare manuala a hartiei de 50 coli, care se pliaza in jos in  partea din fata a multifunctionalului. Dispozitivul are o tava de iesire de 150 coli care este in  partea de sus a MFP-ului, sub unitatea de scanare. Componenta Scanerului  include un alimentator automat de documente de 50 de coli, care poate scana si copia ambele fete ale hartiei.
Alte caracteristici notabile ale HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dw sunt portul USB din fata, pentru imprimarea de pe stick si salvarea paginilor scanate si accesul Super usor la cartusele de toner. Pentru acestea din urma, pur si simplu pliati panoul frontal, glisati o tava, si, din doua miscari, ele au fost inlocuite. Orientarea cartuselor de imprimanta pe orizontala , in timpul procesului de inlocuire va ajuta sa nu se verse tonerul in imprimanta.
Pretul unui Multifunctional  HP LaserJet Pro 400 Color MFP M475dw  se ridica la 3120.00 LEI.

cartuse imprimanta 

2 thoughts on “Multifunctionalul HP LaserJet Pro 400 color MFP M475dw

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.