Lux din metal – ceasul LG Watch Urbane

LG a prezentat astăzi cel mai recent ceas Android, o construcție originală bazată pe anteriorul LG G Watch R, dar cu o formă mai elegantă și formală, complet din metal, modelul „LG Watch Urbane” fiind special „proiectat pentru un purtător sofisticat și cosmopolit”. Disponibile în variante „aur” sau „argint”, modelele au 22mm standard în diagonală, la care puteți schimba curelele dacă doriți. LG a redus și marginea, precum și dimensiunea globală și grosimea. Pentru ceasul din oțel inoxidabil, LG de asemenea, a îmbunătățit protecția împotriva zgârieturilor și coroziunii (și a prafului).

lg-g-watch-urbane

LG Watch Urbane

Cam cu aceleași specificații ca și ale originalului LG Watch R, noul ceas LG Watch Urbane include un ecran OLED de plastic de 1,3 inci, la o rezoluție de 320×320 pixeli, fiind cel mai bun ecran găsit la această oră pe un SmartWatch, până acum.
LG declară despre noua față a ceasului său analog Urbane este cel mai apropiat lucru pe care îl putem găsi pe piață față de alte ceasuri analoage dar având funcții de SmartWatch. Și nu e chiar la fel de bogat ornamentat ca și ediția specială dezvoltată pentru Audi, dar e aproape.

„Proiectarea și funcțiile inteligente clasice ale LG Watch Urbane fac din el un SmartWatch perfect ce va completa seria G precum și LG G Watch R, care au fost concepute ca dispozitive mai economice, pentru utilizatori activi”, a declarat Juno Cho, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „LG Watch Urbane este o parte importantă a strategiei noastre de a dezvolta dispozitivele portabile care vor fi privite în continuare ca accesorii de zi cu zi și nu gadget-uri electronice”.

Detalii suplimentare inclusiv cele despre preț vor fi anunțate pe piețele locale în momentul disponibilităților.

Specificații cheie:
Cipset: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon ™ 400
Sistem de operare: Android Wear ™
Display: 1.3 inci P-OLED (320 x 320, 245ppi)
Dimensiune: 45,5 x 52,2 x 10.9mm
Memorie: 4GB CMEM / 512MB LPDDR2
Baterie: 410mAh
Senzori: 9-Axis (Gyro / Accelerometru / Compas) / Barometrul / PPG (senzor cardiac)
Culori: aur / argint
Altele: rezistent la apă și praf (IP67)

1 thought on “Lux din metal – ceasul LG Watch Urbane

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.