Surface Pro 3 vs. MacBook Air

Alegerea este grea: Surface Pro 3 vs. MacBook Air!

În lupta dintre noua tabletă Surface Pro 3 de la Microsoft și laptopul de 13-inci al Apple, este oare clar ce dispozitiv câștigă această cursă?

Microsoft Surface Pro 3 este noua tabletă, mai mare, apărută de curând din Redmond, Washington. Apple MacBook Air de 13 inci (2014) este curentul laptop ultraportabil campion ce provine din Cupertino, California. Ambele se autodeclară ca PC-uri adevărate, bune de lucru zilnic, folosind toate aplicațiile de care aveți nevoie pentru a face o muncă reală pentru o companie, o școală, sau o afacere personală. Dar chiar așa stau lucrurile?

MacBook Air

MacBook Air

Surface 3 este o tabletă de 12 – inci, cu o copertă opțională detașabilă. Ca orice tabletă, este menită să vă urmeze peste tot, în casă și să vă bucure de programele mass-media sau de internet. Spre deosebire de o tabletă obișnuită, capacul transformă sistemul într-un laptop complet și transformarea vă oferă o varietate de unghiuri, astfel încât să puteți utiliza sistemul oriunde vă aflați. Surface 3 avută pentru comparație este echipată cu un procesor Intel Core i5, dar există, de asemenea, opțiuni pentru un Core i3 și Core i7 în diferite configuratii. Indiferent de echipare, orice tabletă de la Microsoft rulează Windows 8.1 și diferitele aplicații pe care vă așteptați să le utilizați vor funcționa foarte bine cu acest sistem.

Pe de altă parte Apple MacBook Air 13 (inci) este un laptop tradițional și are reputația pentru portabilitate maximă câștigată de mulți ani, împreună cu gradul de utilizare complet, datorită procesorului Core i5 și sistemului de oprerare X Mavericks. De asemenea, poate rula fișiere video și site-uri web, precum și alte aplicații, dar nu are un ecran tactil.

surf3Am comparat specificatiile atat pentru a da vedea în ansamblu acești potențiali rivali, cât și pentru a vă fi de ajutor celor care aleg în acest moment cine va ocupa acel spațiu prețios în geanta de voiaj. Principalul lucru pe care s-au remarcat este diferența prețurilor. Surface Pro 3 are un preț de început oarecum prohibitiv. Sistemul ajunge la 999 dolari pentru configurația asemănătoare cu a MacBook Air, adică CPU Core i5, 8GB de memorie, un solid-state drive de 128GB (SSD) și stiloul. O absență notabilă este capacul, valorificat cu plus 129.99 dolari. În contrast, Apple MacBook Air 13 în configurația revizuită costa 999 dolari pentru un procesor Intel Core i5 – 4260U, 4GB de memorie și un SSD de 128GB.

Pentru mai multe detalii, vă prezentă și clipul video de mai jos, și pentru conformitate puteți verifica site-ul Microsoft pentru Surface Pro 3 și magazinul Apple pentru laptopul MacBook Air.

5 thoughts on “Surface Pro 3 vs. MacBook Air

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.