LG V10

LG-V10

De la LG ne așteptăm deseori la lucruri neobișnuite. După ce compania coreeană a pus butoane și pe partea din spate a unor telefoane și chiar a făcut unele telefoane să se auto-repare (LG G Flex 2), recent a anunțat că noul telefon LG V10 ar putea fi unul dintre cele mai ciudate telefoane.
Asta din cauză că, pentru V10, LG a decis că un ecran nu e suficient și a mai instalat un al doilea deasupra ecranului principal. Acest al doilea ecran este de 2.1 inc cu rezoluție de 160 x 1040 pixeli, un ecran care ajunge la 513 de pixeli pe inci și vă poate arăta prognoza meteo, ora, data și durata de viață a bateriei atunci când ecranul principal este oprit.

LG V10 - Dura Skin

LG V10 – Dura Skin

După ce porniți ecranul principal telefonul va trece direct la comenzile rapide pentru aplicațiile preferate. Apoi, dacă aveți un mesaj sau un apel în timp ce vă jucați sau vizionați un film, al doilea ecran vă va avertiza astfel încât să nu vă întrerupeți din ceea ce faceți.

LG V10 – Dual Screening

Este o idee îndrăzneață, mai ales în momentul în care ecranul principal este deja unul de 5.7 inci la o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli (pentru aceeași densitate a pixelilor, de 513ppi) și vă doriți un telefon mai mare.
Dar inovația nu se termină la cele două ecrane. LG V10 are, de asemenea, două camere de 5MP în față, cu două lentile separate, permițându-vă a captura imagini cu unghi larg de până la 180 de grade prin alipirea a două imagini (panoramic).
Apoi, e vorba de construcția în sine, care constă dintr-un cadru din oțel inoxidabil și ciudata „Dura Skin” de pe spate, care este proiectată pentru a fi extrem de rezistentă la lovituri și zgârieturi. Cel puțin va fi la fel de bine protejat ca și LG G4, nu?

Specificații de bază – LG V10

Specificațiile de bază și caracteristicile nu sunt nici ele prea învechite, trebuie să recunoaștem. LG V10 împrumută multe de la LG G4, adică aceeași procesor Snapdragon 808, bateria de 3,000mAh și camera principală de 16MP, dar varianta actuală a fost amplificată cu memorie de până la 4GB de RAM.
În completarea specificațiilor de mai sus există 64GB de stocare, un slot pentru card microSD, plus cel mai recent sistem de operare, Android 5.1.1 la bord și un scanner de amprente digitale.

LG V10 este setat de lansare în întreaga lume, în săptămânile ce vor urma, deși nu există nici o informație specifică pentru Europa și nici un preț exact atașat la acest nou telefon, dar puteți paria că va fi scump.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.